به نام خدا
1- بی نام : فقط ریتمه . در مورد ریتم نمیشه نظر داد ... ابتکاری که به خرج دادن استفاده از الَک به جای قابلامه بوده...
2- گنجشک پریده : اورتور با شیپور اعلام جنگ جهانی سوم شروع میشه و ورود با چس ناله ... ملودیش بد نیست ولی تنظیم افتضاحه ...
3- بر سلطان : اورتور خیلی خلاقانه و خوب بود و متناسب با اسم آهنگ ... ورود به آهنگ با تم محمود کریمی بود و سینه زنی دیوانه وار حضار ... اما انصافاً تنظیم خلاقانه و متناسب با نام آهنگ بود ... ملودی هم نمیشه ایراد گرفت ...
4- چنگ : اگه کاور سیاوش قمیشی نباشه حتماً با نگاه به آثارش بوده ... اینجور به نظرم اومد که به دلیل ضیق وقت عبور میکنم ... تکراری و خسته کننده ...
5-فرقی با آهنگ بر سلطان نداشت از هر نظر ...
6-فرقی با گنجشک پریده نداشت ار هز نظر فقط سولو گوشخراش و من درآوردی اضافه شده بود ...
7- زاهد : نفهمیدم تنظیم چه ربطی به آهنگ داشت ... ترکیب نی انبون و تمپو و قابلامه چه ربطی به این شعر داشت نفهمیدم ...
8-باز آمدم : ملودی خیلی آشناست ... خوبه ریتم و تنظیم خوشمان آمد ...
9- من ندانستم : جون ؟ ماذا فاذا هذا
10-قوم به حج رفته : هیچی نداشت به زور نمیشه ملودی ساخت ... چرا معشوق رو اینجوری میگه :/
11- راز : سافت راک طور بود ... یه جورایی احساس قدرت در تراک پایانی .... چیز خاصی نداشت ...
توضیح : به دلیل ضیق وقت کامل گوش ندادم و نظرم کاملاً شخصیه و خدای ناکرده باعث ایجاد کدورت در بین عزیزانم نشود ...
و در آخر : منم به عنوان بزرگ السلطنه صبح جمعه بلند شدم دیدم آلبوم منتشر شده ...