چه گاویه این تا ترک 4 تنظیمش خوب بوده باقیش فلانه خو معلومه گاوی دیگه گاو نبودی نمیگفتی بذار فیزیکی بخرم گوش کنم ..
چه گاویه این تا ترک 4 تنظیمش خوب بوده باقیش فلانه خو معلومه گاوی دیگه گاو نبودی نمیگفتی بذار فیزیکی بخرم گوش کنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
(تخمم که) جامونده
من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
هم حسین
هم منزوی
بسیار تلخی ناگوار ....
آلبومای قبلیو اولش بعضی ترک ها جذب میکرد بعضیا نمیگرفت بعد چند روز برعکس میشد در کل با اکثر ترکا حال میکردیم
اما این آلبوم بعد ده دور گوش دادن هیچی به هیچی.حتی گنجشک پریده که ملودیش تقریبا اون حس همیشگیو داره هم تنظیمش وسط مسطا میرینه اصلا
حتی یه ترک نداره قفل شیم روش
به قول فرشاد پیوس حیفه واقعا حیفه....
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
سینجول تو اینقدر گاوی که ارزش بحث نداری ..بهترین کاری که میشه ازت انتظار داشت همون مااااا مااااااا کردن وسط تنظیمای محسن بود بالاترین نرخ استفاده از انرژیت همونه
نهایت ریدن رو در تنظیم من ندانستم داشتیکی از امیدهای البومو با اضافه کردن قاشق چنگال وسط تنظیم رید
اون ماکتی که از من ندانستم لو رفته بود خیلی تم نوحه داشت
ملودی رو یکم عوض کرد که از اون تم دربیاره بدتر شد
تنظیمشم که افتضاحه
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 143 مهمان ها)