صداش تغییر نکرده لحنو تغییر داده که با یه زاری و ناله ی خاصی که شبیه مستی و شوریدگیه انگار خونده که حرف شعرو برسونه.
صداش تغییر نکرده لحنو تغییر داده که با یه زاری و ناله ی خاصی که شبیه مستی و شوریدگیه انگار خونده که حرف شعرو برسونه.
عجب حلوای قندی تو
امیر بی گزندی تو
داری از قصه پرت میشی بیرون ؛ مهمل سر هم می کنی ، توی کنسرت هم بری افکت حرف اول و آخر رو می زنه , یزدانی یا یراحی یا خیلی های دیگه حتی رو صدای سازهاشون هم افکت می ندازن چه برسه به صدای خودشون ؛ بحث کنسرت تو ایران مثل یه شوی تلویزونی به حساب میاد یه جنگ شادی تشریف داره ؛ کسی واسه موسیقی کنسرت نمی ره ؛ تو همین فیلمایی که از کنسرت ها هست یه نگاه بندازی 80 درصد جمعیت رو می بینی که موبایل به دست دارن فیلم و عکس می گیرن اون 20 درصد هم تو کار همدیگه تشریف دارن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
الان هم دنیای موسیقی روی دست دی جی ها می چرخه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان از کنسرت حرفی زدم ؟ گفتم آیا اجرای زنده افکت داره یا نه ؟ همون اولم گفتم من وارد بحث کنسرت نمیشم .
شایدم منظورمو متوجه نمیشی تو . من نگفتم خواننده های دیگه افکت ندارن یا دارن . گفتم یه نوع صدای خودشونو دارن با همون افکت ملایم که از اول بوده . یهو از 30 درصد نرفته رو 100 درصد
افکت هی لازمه به مقدار . ولی همون جوری که تنظیم آماتوری داره پیشرفت افکتم تو ذوق میزنه .
اگه گفتم کنسرت . منظورم عده ای بود که چند سال پیش اومدن گفتن دلیل کنسرت نذاشتن این آفا به خاطر صدایی که وجود خارجی نداره پر از افکته . که منم مخالف بودم .
در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)