من یه روانی ام ...
من یه روانی ام ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
که اشتباه گرفت ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
با خونهی خودش ،
دیوونه خونه رو ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
شقد آهنگ اومد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاوشی در آلبوم جدیدش مانند مسافری در زمان به ادبیات کهن ایران سرک می کشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد عسکری (ترانه سرا) : محسن چاوشی بدون حاشیه فقط به هنرش می پردازد
حامی به نظر ژالب میزنه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
من شما را خیلی دوست دارم آقای چاوشی.
من نه با صدای شما، که با وقارِ شما، نه با اندوهِ بی پایانِ ترانه های شما، که با حزنِ بی پایانِ عمقِ نگاه شما_حتی در بی کیفیت ترین عکسهایتان_ ارتباط برقرار میکنم!
من نه از شما بت می سازم، که بتپرستی سالیان درازی است که منسوخ شدهاست،
اما انقدر دوستتان دارم که اگر بخواهم آن را به تصویر بکشم، ترسم که انگِ بتپرستی بزنندم!
آقای چاوشی
من با صدای شما زندگی کردهام
سیگارها دود کردهام
اشک ها ریختهام
با صدای شما لب زدهام
بغض کردهام
فریاد زدهام
با صدای شما چه جاده ها که بی اختیار طی شد...
با صدای شما چه زمان هایی که بی اختیار گذشت...
با صدای شما....
راستش را بخواهید،
بارها اشعار را نفهمیدم و با کمکِ چندهزار بار بازپخش، فهمیدمشان! (البته به زعمِ خودم)
کار به حاشیه های پشت سرِ شما ندارم، که حاشیه ها جایگاهشان همانجاست!
پشتِ سرِ شما!
اینکه در این حوضِ بدونِ ماهی :) کنسرتی نمیگذارید، بیش از پیش شما را برای من محبوب تر و مجهول تر کردهاست!
من نه فقط عاشق صدای شما که عاشقِ شخصیتِ مجهول شما هستم!
من از این جهلم، از این غیرقابل دسترس بودنتان،
احساس غیرقابل بیانی دارم :)
.
انقدر واژه ها در ذهنم درحال رژه رفتناند که میخواهم فرشی ببافمشان و بیاندازم زیر پای شما،
نمیدانم از کجا،
کدام مفهوم،
کدام آلبوم،
کدام شعر،
کدام حسم را بیان کنم ...!
.
آقای چاوشی، شما خاطرهانگیزترین نوستالژیِ نسلِ دیروز و خوشکامترینِ نسلِ امروز و ماندگارترینِ نسلهای فردایید.
شُعرای کهنِ پارسی، اگرچه منت نهادند و زیباترین شعرها را برایمان به یادگار گذاشتند، اما شکی نیست؛ اگر رستاخیزی در میان باشد،
خیلی هایشان دِینِ نپرداخته نزد شما خواهند داشت!
.
پ.ن: [محاوره] من شما رو به صدها دلیل دوست دارم آقای چاوشی، که [صدا، ترانه ها و شعرهای شما] فقط یکی از اون دلایله!
.
.
خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش
بنماند هیچش الا هـــوس قمــــار دیگر
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)