صفحه 513 از 670 نخستنخست ... 13413463503511512513514515523563613 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 5,121 به 5,130 از 6693

موضوع: آلبوم جدید محسن چاوشی بیــ نـام منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    من یه روانی ام ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    که اشتباه گرفت ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    با خونه‌ی خودش ،
    دیوونه خونه رو ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    شقد آهنگ اومد ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    محسن چاوشی در آلبوم جدیدش مانند مسافری در زمان به ادبیات کهن ایران سرک می کشد

فوق حرفه ای

حامد عسکری (ترانه سرا) : محسن چاوشی بدون حاشیه فقط به هنرش می پردازد

فوق حرفه ای
    حامی به نظر ژالب میزنه ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای

.
    من شما را خیلی دوست دارم آقای چاوشی.
    من نه با صدای شما، که با وقارِ شما، نه با اندوهِ بی پایانِ ترانه های شما، که با حزنِ بی پایانِ عمقِ نگاه شما_حتی در بی کیفیت ترین عکس‌هایتان_ ارتباط برقرار می‌کنم!
    من نه از شما بت می سازم، که بت‌پرستی سالیان درازی است که منسوخ شده‌‌است،
    اما انقدر دوستتان دارم که اگر بخواهم آن را به تصویر بکشم، ترسم که انگِ بت‌پرستی بزنندم!
    آقای چاوشی
    من با صدای شما زندگی کرده‌ام
    سیگارها دود کرده‌ام
    اشک ها ریخته‌ام
    با صدای شما لب زده‌ام
    بغض کرده‌ام
    فریاد زده‌ام
    با صدای شما چه جاده ها که بی اختیار طی شد...
    با صدای شما چه زمان هایی که بی اختیار گذشت...
    با صدای شما....
    راستش را بخواهید،
    بارها اشعار را نفهمیدم و با کمکِ چندهزار بار بازپخش، فهمیدمشان!‌ (البته به زعمِ خودم)
    کار به حاشیه های پشت سرِ شما ندارم، که حاشیه ها جایگاهشان همانجاست!
    پشتِ سرِ شما!
    اینکه در این حوضِ بدونِ ماهی :) کنسرتی نمی‌گذارید، بیش از پیش شما را برای من محبوب تر و مجهول تر کرده‌است!
    من نه فقط عاشق صدای شما که عاشقِ شخصیتِ مجهول شما هستم!
    من از این جهلم، از این غیرقابل دسترس بودنتان،
    احساس غیرقابل بیانی دارم :)
    .
    انقدر واژه ها در ذهنم درحال رژه رفتن‌‌اند که میخواهم فرشی ببافمشان و بیاندازم زیر پای شما،
    نمی‌دانم از کجا،
    کدام مفهوم،
    کدام آلبوم،
    کدام شعر،
    کدام حسم را بیان کنم ...!
    .
    آقای چاوشی، شما خاطره‌انگیزترین نوستالژیِ نسلِ دیروز و خوش‌کام‌ترینِ نسلِ امروز و ماندگارترینِ نسل‌های فردایید.
    شُعرای کهنِ پارسی، اگرچه منت نهادند و زیباترین شعرها را برایمان به یادگار گذاشتند، اما شکی نیست؛ اگر رستاخیزی در میان باشد،
    خیلی هایشان دِینِ نپرداخته نزد شما خواهند داشت!
    .
    پ.ن: [محاوره] من شما رو به صدها دلیل دوست دارم آقای چاوشی، که [صدا، ترانه ها و شعرهای شما] فقط یکی از اون‌ دلایله!
    .
    .
    خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش
    بنماند هیچش الا هـــوس قمــــار دیگر
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

9. 2 کاربر مقابل از !M?sbh؟! عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! نمایش پست ها

.
    من شما را خیلی دوست دارم آقای چاوشی.
    من نه با صدای شما، که با وقارِ شما، نه با اندوهِ بی پایانِ ترانه های شما، که با حزنِ بی پایانِ عمقِ نگاه شما_حتی در بی کیفیت ترین عکس‌هایتان_ ارتباط برقرار می‌کنم!
    من نه از شما بت می سازم، که بت‌پرستی سالیان درازی است که منسوخ شده‌‌است،
    اما انقدر دوستتان دارم که اگر بخواهم آن را به تصویر بکشم، ترسم که انگِ بت‌پرستی بزنندم!
    آقای چاوشی
    من با صدای شما زندگی کرده‌ام
    سیگارها دود کرده‌ام
    اشک ها ریخته‌ام
    با صدای شما لب زده‌ام
    بغض کرده‌ام
    فریاد زده‌ام
    با صدای شما چه جاده ها که بی اختیار طی شد...
    با صدای شما چه زمان هایی که بی اختیار گذشت...
    با صدای شما....
    راستش را بخواهید،
    بارها اشعار را نفهمیدم و با کمکِ چندهزار بار بازپخش، فهمیدمشان!‌ (البته به زعمِ خودم)
    کار به حاشیه های پشت سرِ شما ندارم، که حاشیه ها جایگاهشان همانجاست!
    پشتِ سرِ شما!
    اینکه در این حوضِ بدونِ ماهی :) کنسرتی نمی‌گذارید، بیش از پیش شما را برای من محبوب تر و مجهول تر کرده‌است!
    من نه فقط عاشق صدای شما که عاشقِ شخصیتِ مجهول شما هستم!
    من از این جهلم، از این غیرقابل دسترس بودنتان،
    احساس غیرقابل بیانی دارم :)
    .
    انقدر واژه ها در ذهنم درحال رژه رفتن‌‌اند که میخواهم فرشی ببافمشان و بیاندازم زیر پای شما،
    نمی‌دانم از کجا،
    کدام مفهوم،
    کدام آلبوم،
    کدام شعر،
    کدام حسم را بیان کنم ...!
    .
    آقای چاوشی، شما خاطره‌انگیزترین نوستالژیِ نسلِ دیروز و خوش‌کام‌ترینِ نسلِ امروز و ماندگارترینِ نسل‌های فردایید.
    شُعرای کهنِ پارسی، اگرچه منت نهادند و زیباترین شعرها را برایمان به یادگار گذاشتند، اما شکی نیست؛ اگر رستاخیزی در میان باشد،
    خیلی هایشان دِینِ نپرداخته نزد شما خواهند داشت!
    .
    پ.ن: [محاوره] من شما رو به صدها دلیل دوست دارم آقای چاوشی، که [صدا، ترانه ها و شعرهای شما] فقط یکی از اون‌ دلایله!
    .
    .
    خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش
    بنماند هیچش الا هـــوس قمــــار دیگر
    کی هست این قاف ؟
    من کی ام ؟ انبوه اشعاری پریشان از شعار
    هم حسین
    هم منزوی
    بسیار تلخی ناگوار ....

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    آلبوم خوب و راضی کننده ای بود... دمش گرم مثل همیشه

فقط یه مشکل داره، اونم اینه که میکس و مستر آلبوم های قبلی به قدری بالا و با کیفیت بود و صدا ها به قدری واضح بود که من همیشه با آهنگ و آلبوم های خواننده های دیگه مقایسه میکردم واقعا برگام میریخت!اما نمیدونم چی شده و چجوری شده که این آلبوم مثل قبلیا صدا نمیده!
    بهترین نقد رو دادی داداش افرین

خیلی عالی بود من هض کردم

صفحه 513 از 670 نخستنخست ... 13413463503511512513514515523563613 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 132 مهمان ها)