[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا اعلام می کنم به هیج وجه ناسیونالیست نیستم ، به ایرانی بودنم و از نسل آریایی خوندنم هم کوچکترین بالندگی ندارم ...
انسان بودن رو قبول کردم فارق از هر چیزی که بخواد تحریف کنن تعریف انسانیت رو ...
ویرایش توسط Milik : 01-10-2020 در ساعت 02:16 AM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
حالا مگه به حال ما مرده های بی مزار فرقی هم داره چی بشه ...
ما ها هستیم که عروسک بشیم تو دستای این همه ابله و بی فکر که هر جوری بخوان هم در اختیارشون هستیم
وقتی تو جایی پول میشه اساس وجود ، کلا دیکه صحبت از هر چیزی مسخره و سرسام آور به حساب میاد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
اینقدر فشار هست و جو مسخره حاکم شده تو کشور که از بچه ۵ ساله تا پیر ۹۰ تو هر مکان و هر زمان صاحب اندیشه میشه و آینده نگری می کنه واسه همه چی
ویرایش توسط Milik : 01-10-2020 در ساعت 02:29 AM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
امیر واکینگ دد رو هنوز میبینی؟ چجوری شده؟ من این فصلشو دیگه نگرفتم .. همه رفتن این فصلم میگن میشون و یکی دیگه میرن.. گفتم ارزش نداره... ریدن تو سریال![]()
هر وقت احساس افسرده گی شدید داشتید اخبار ببینید ، مهم نیست مال کدوم کشور باشه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
دقیقاً تو برره گرفتار شدیم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)