[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شخصا اعلام می کنم به هیج وجه ناسیونالیست نیستم ، به ایرانی بودنم و از نسل آریایی خوندنم هم کوچکترین بالندگی ندارم ...
انسان بودن رو قبول کردم فارق از هر چیزی که بخواد تحریف کنن تعریف انسانیت رو ...
ویرایش توسط Milik : 01-10-2020 در ساعت 02:16 AM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
حالا مگه به حال ما مرده های بی مزار فرقی هم داره چی بشه ...
ما ها هستیم که عروسک بشیم تو دستای این همه ابله و بی فکر که هر جوری بخوان هم در اختیارشون هستیم
وقتی تو جایی پول میشه اساس وجود ، کلا دیکه صحبت از هر چیزی مسخره و سرسام آور به حساب میاد
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
اینقدر فشار هست و جو مسخره حاکم شده تو کشور که از بچه ۵ ساله تا پیر ۹۰ تو هر مکان و هر زمان صاحب اندیشه میشه و آینده نگری می کنه واسه همه چی
ویرایش توسط Milik : 01-10-2020 در ساعت 02:29 AM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
امیر واکینگ دد رو هنوز میبینی؟ چجوری شده؟ من این فصلشو دیگه نگرفتم .. همه رفتن این فصلم میگن میشون و یکی دیگه میرن.. گفتم ارزش نداره... ریدن تو سریال
هر وقت احساس افسرده گی شدید داشتید اخبار ببینید ، مهم نیست مال کدوم کشور باشه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
دقیقاً تو برره گرفتار شدیم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)