استرس گرفتم نزده باشن راس راسکی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش آذر ...
از کشف خود ، خود به خود می بالم و در پوست خود نمی گنجم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
چرا "اعلیحضرت ه.الف.سایه" بی نظیر است ؟ (۳ نمره)
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
امروز تو تاکسی دوتا خانم بیبی فیس داشتن مذاکره می کردن که اول زنگ بزنن به سعید که ۲۰۰ براشون بفرسته یا برن پیش امیرحسین که ۱۵۰ بگیرن ازش ... وسط راه هم تصمیم عوض شد راننده رو در اختیار گرفتن رفتن پیش ماهان (صحبتی از پول نکردن در مورد ایشون) ، من هیچ ، من نگاه ، من پاره ، پیاده شدم کرایه هم ندادم ، راننده گفت آقا ۲ تومن میشه که در جواب رو به بانوان گفتم ، خانوما حساب می کنن ... هنوزم که هنوز درگیرم که چرا امیرحسین حضوری ۱۵۰ میده ، سعید غیرحضوری ۲۰۰ و ماهان کیست ...
ویرایش توسط Milik : 01-11-2020 در ساعت 01:59 AM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
گنجشک پریده
چنگ
قمارباز
عقل و خرد
با اینا زندگی میکنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 45 مهمان ها)