برای داشتن شبکه های ماهواره ای و REC بهتره که رسیور استفاده کنم یا کارت رسیور برای PC بگیرم؟
قابلیت کارت رسیور ، بیشتر هست یا نه؟
کیفیت ضبط فرق داره یا نه؟
برای داشتن شبکه های ماهواره ای و REC بهتره که رسیور استفاده کنم یا کارت رسیور برای PC بگیرم؟
قابلیت کارت رسیور ، بیشتر هست یا نه؟
کیفیت ضبط فرق داره یا نه؟
اگه قصدت داشتن شبکه های ماهواره ای هستش بنظرم رسیور خانگی بخری بهتره چون الان قیمتای کارت dvb hd جمس خوب خیلی بالاس و امکان داره قلابی هم باشه .
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
از لحاظ کیفیت تصویر اگه سیستم قوی با گرافیک قدرتمند داری کارت دی وی بی بهتره بخری.البته باید دقت کنی کارتی که میخری همه تکنولوژی ها رو ساپورت کنه !
ولی از لحاظ راحتی و بی دردسری رسیور بهتره ولی کیفیت تصویرشون اکثرا پایینه مگه خیلی گرون قیمت بخری!
البته الان قیمت همه لوازم ماهواره سر به فلک کشیده!
سلام به صورت عقلانی در نظر بگیری بهترین گزینه استفاده از DVB هستش من یه مدت داشتم خیلی باحال بود امکانانش عالی بود از ذخیره کانالها به صورت کلی و علاقمندی تا ضبط ویدئو با کیفیت اورجینال یا کنترل از راه دور یا اگه بلد باشی منظور ریموت کنترل هست و یا نت آفلاین یا کلی امکانات دیگه ولی توی رسیور خونگی فقط تماشا و ضبط داخل فلش نهایت 32 گیگ خیلی رسیور خوب باشه هارد 500 گیگ و مشخصات EPG ها روی DVB بهتر کار میکنه صد البته با رسیور خونگی از IPTV و NET TV محرومی توی کامپیوتر با یه گرافیک مناسب میشه خروجی ضبط رو با کیفیت بالا تری ذخیره کنی
مطئنم اگه هر دو رو استفاده کنی به DVB رای میدی.
اما حتما رم بالا سی پی یو 4 هسته ای و یک گرافیک 2 گیگابایتی خیلی کیفیت رو میبره بالا کلا بی نظیر میشه با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)