اولا که شما اگر با فونت کوچیکم می نوشتی من می دیدم نیاز نبود اینقدر بولد کنی همه سخنانت رو
لینک دوتا خبر گذاری رسمی که این خبرو منتشر گذاشتن بزار برام حداقل دوتا اونم رسمی
اینجام نذاشتی خصوصی بزار برام
من هنوزم سر حرفم هستم سرنا رو نمی شناسم
محسن ارشادی رو هم نمی شناسم
اقا ما هیچی
تو هم موزیک باران خودمونم ازش اهنگی نیست
طرف میخواد معروف شه با خودش فکر میکنه خب از شادمهر خفن تر که نداریم بزار با اسم اون خودمونو بکشیم بالا
بعد منتشر شدن اهنگ میاد کارو میخونه یک تیکشو
به 4 نفر پول میده چندجا اینو تیتر کنن
چند نفر برن تو چند تا فروم تاپیک بزنن
اقای محترم شادمهر تاپیک داره اصلا دلیل نداشت شما بیای این موضوع رو اینجا تاپیک کنی
مگه غیر از اینه که از یک جایی داره این قضیه تغذیه میشه ؟
ببین من از روزی که اومدم تو این فروم اواتارام شادمهر بوده همیشه هم میخواستن اینجا همه رو به جون هم بندازن همه میدونستن کی عشق یگانه اس کی عشق شادمهره کی عشق چاووشیه بوده 6 ماه بخاطر این مسایل یک خانومی که قبلا مدیر بوده منو بن کرده فهمیده اشتباه کرده یوزرمو باز کرده تاپیک زده عذر خواهیم کرده
بوده خوده بچه های فن چاووشی به من محتوا دادن تاپیک کن بر علیه خود محسن چاووشی که اقا فلان کارو چاووشی از رو فلانی اومده کاور کرده چرا چون اون موقع مدیرای فروم امید و پارسا دوستام بودن که اونا هم شادمهری بودن خلاصه
این کارایی که شما میکنی این دست و پا زدنا برای ماها خنده داره
این با یوزر شادمهر تایید کردن شما برای ماها خنده داره
اون اسناد مدارک تایید شده نیست "من تاییدش" نمی کنم
پسر خوب من برای کسری خدمتم چند سال سابقه بسیج فعال برای خودم جوری جعل کردم خود **** متوجه نشد حفاظت خود **** همشو تایید کرد من همچین رزومه ای برای خودم درست کردم
بعد توقع داری یک برگه ای که 4 تا امضا داره بدون هیچ مهر معتبری هیچ پیوستی اینو باور کنم ؟
خودت بچه ای یا ما رو بچه فرض کردی ؟
اگر
اگر یک درصد این کار سرقت باشه شادمهر خبر نداره مسئولیتش با اون دوتاس که براش کار کردن این که تموم دیگه اسم شادمهرو نیار
دوما از شادمهر خیلی کش رفتن اینجور کارها
خیلی از اهنگا و البوما سر این اتفاقات منتشر نشد
تعصب یک چیزه حرف با دلیل سند و مدرک یک چیز دیگه