صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 31

موضوع: افشاگری یک ترانه‌سرا درباره سرقت اثر دورشدی توسط شادمهر عقیلی/ عکس

حرفه ای
    اینی که اینجور تاپیک ها گذاشته میشه اونم با این یوزرا ما خبر داریم پشتش کیا هستن به کنار
    ولی این سرنا که اینو منتشر کرده کدوم ادم بی سوادیه ما هرچی گشتیم سرنا جای خاصی نبود که بشه بهش استناد کرد
    دوما شادمهر البوم جدیدی منتشر نکرده که دور شدی جز ترک های البوم باشه
    کاری که دو سال پیش براش چهل میلیون پول داده شده گیریم که درس باشه چرا بعد دو سال منتشر نشده ؟ چرا موقعی ای که تیزر اومد حرفی زده نشد و به محض منتشر شدن اهنگ یک تیکه از صدای اون اقا که ما نه به حال اسمشم نشنیدیم منتشر شدش ؟ مدیونی فکر کنی به خاطر اینکه منتظر بوده شعر منتشر بشه بخونه چون اصلا طرف شعری نداشته
    اون قرار دادیم که گذاشتی هیچ اعتباری نداره نه امضاهاش نه سربرگی که داره خدا ویکیلی خجالت نمیکیشن ایناها رو تاپیک میکنید ؟ چقدر کار داره درست کردن یک قراردادی مثل این توی ورد ؟ 5 دقیقه طول نمیکشه
    10 سال پیش که شادمهر عادت رو منتشر کرد همه گفتن مسخرس و نخریب کردن الانم داستان همینه گرچه خودمم از این پارسیان و و اون شاعرش خوشم نمیاد ولی شادمهر قد ترک های موفق خواننده محبوبت عزیز دل البوم موفق داره

2. 2 کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    اینی که اینجور تاپیک ها گذاشته میشه اونم با این یوزرا ما خبر داریم پشتش کیا هستن به کنار
    ولی این سرنا که اینو منتشر کرده کدوم ادم بی سوادیه ما هرچی گشتیم سرنا جای خاصی نبود که بشه بهش استناد کرد
    دوما شادمهر البوم جدیدی منتشر نکرده که دور شدی جز ترک های البوم باشه
    کاری که دو سال پیش براش چهل میلیون پول داده شده گیریم که درس باشه چرا بعد دو سال منتشر نشده ؟ چرا موقعی ای که تیزر اومد حرفی زده نشد و به محض منتشر شدن اهنگ یک تیکه از صدای اون اقا که ما نه به حال اسمشم نشنیدیم منتشر شدش ؟ مدیونی فکر کنی به خاطر اینکه منتظر بوده شعر منتشر بشه بخونه چون اصلا طرف شعری نداشته
    اون قرار دادیم که گذاشتی هیچ اعتباری نداره نه امضاهاش نه سربرگی که داره خدا ویکیلی خجالت نمیکیشن ایناها رو تاپیک میکنید ؟ چقدر کار داره درست کردن یک قراردادی مثل این توی ورد ؟ 5 دقیقه طول نمیکشه
    10 سال پیش که شادمهر عادت رو منتشر کرد همه گفتن مسخرس و نخریب کردن الانم داستان همینه گرچه خودمم از این پارسیان و و اون شاعرش خوشم نمیاد ولی شادمهر قد ترک های موفق خواننده محبوبت عزیز دل البوم موفق داره
    1_این خبر رو تمام و کمال خبرگذاریهای رسمی منتشر کردن.تاکید میشه که خبر شخصی خودم نیست.
    2_چون شما اسم و رسم ایشون رو تابحال ندیدی و نه شنیدی دلیل نمیشه که ایشون موجود نباشن.نه من شخص خاصی هستم که حرفم سند باشه و نه در کمال احترام جنابعالی مرجع اخبار و رویدادها هستین.پس بحث رو شخصی نکنیم.
    3_اسناد و مدارک منتشره رو هیچکدوممون نمیتونم تایید یا تکذیبش کنیم.
    4_وقتی یه نفر تو کارش حرفه ای هست و کار حرفه ای انجام میده حتما برای قبول کاری و اجراش هم حرفه ای برخورد کنه و عواقبش رو مدنظر داشته باشه.حقوق کسی که کاری رو افریده و بیسش مال اونه خیلی خیلی تو فضای حرفه ای مهم و محترمه.اگه شخص اقای عقیلی کاری منتشر نشده از ایشان و حداقل کمتر شنیده شده ای از ایشان رو شخص دیگه ای بنام خودش منتشر کنه ناراحت نمیشدن؟خود شما طرفداراش معترض نمیشدین؟؟
    5_تعصب افت عدالته.

4. 2 کاربر مقابل از OXEYGEN عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط OXEYGEN نمایش پست ها
    1_این خبر رو تمام و کمال خبرگذاریهای رسمی منتشر کردن.تاکید میشه که خبر شخصی خودم نیست.
    2_چون شما اسم و رسم ایشون رو تابحال ندیدی و نه شنیدی دلیل نمیشه که ایشون موجود نباشن.نه من شخص خاصی هستم که حرفم سند باشه و نه در کمال احترام جنابعالی مرجع اخبار و رویدادها هستین.پس بحث رو شخصی نکنیم.
    4_وقتی یه نفر تو کارش حرفه ای هست و کار حرفه ای انجام میده حتما برای قبول کاری و اجراش هم حرفه ای برخورد کنه و عواقبش رو مدنظر داشته باشه.حقوق کسی که کاری رو افریده و بیسش مال اونه خیلی خیلی تو فضای حرفه ای مهم و محترمه.اگه شخص اقای عقیلی کاری منتشر نشده از ایشان و حداقل کمتر شنیده شده ای از ایشان رو شخص دیگه ای بنام خودش منتشر کنه ناراحت نمیشدن؟خود شما طرفداراش معترض نمیشدین؟؟
    5_تعصب افت عدالته.
    احسنت بر شما

6. 2 کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    من ورژن اصلی رو نشنیدم و دوس ندارم بشنوم چون ذهنیتم رو نسبت به این آهنگ تغییر میده و با اینکه این آهنگ در حد شادمهر نیست و شادمهر باید بیشتر آثار فاخرتر و پرمغزتر یا حتی سبک اصلی خودشو بخونه اما بی انصافیه خوانندگی شادمهر رو نادیده بگیریم چون واقعا شادمهر تو خوانندگی این اثر بهترینه خودشو ارائه کرده و تحریرهای زیبا و کوک و خاص که فقط از عهده خودش برمیاد رو تو این آهنگ میشنویم و نه تنها این آهنگ بلکه همه آهنگهای ضعیفی که ازش شنیدیم دارای این ویژگیه ..
    اونی که سرقت کرده شادمهر نیست و شادمهر اصلا تو باغ نبوده و فقط اجرا کننده صرف بوده و بس .. حتی با وجود این شعر و ملودی ضعیف بازم بعضیا بهش حسادت میکنن و قصد دارن در کنار اسم شادمهر رشد کنن و اتهام دزدی به شادمهر هم روشی شده برای دیده شدن و شهرت ... شادمهر نباید بزاره ازش سوءاستفاده کنن تا خودشونو مطرح کنن .. سیناپارسیان با ندادن این آهنگ به شادمهر میتونست هم خودشو و هم شادمهر رو دچار این حاشیه نکنه ولی اما با این بی فکری عمل ناشایستی در جهت رشد عملی دشمنان شادمهر برداشته..
    و بهتره شماها دچار این حاشیه ها نشین و با انتشار این حواشی کمک نکنید تا اینا موفق شن به هدفشون برسن
    این آهنگ اینقدر از نظر اون خواننده بی نام و نشون ضعیف بوده که 2 سال پیش خریده و با وجود پرداخت پول اجراش نکرده اما شادمهر با این همه تجربه و هنر و استعداد اجراش کرده و این فاجعه است اما چرا این خواننده بعد از 2 سال تازه یادش افتاده همچین آهنگی هم وجود داشته ؟ پس هدفشون مشخصه و با انتشار این اخبار هیچ کمکی به شادمهر نمیشه و فقط باعث میشه اون افراد بی نام و نشون معروف تر بشن

8. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    در ضمن تو این قرارداد ننوشته که ترانه سرای این آهنگ ایمین نیست یا قرارداد فروش این آهنگ به اون خواننده بی نام و نشون منتشر نشده و فقط ذکر شده باید هماهنگی بین تهیه کننده و سیناپارسیان برای اجراها و آهنگهاش باشه و هیچ کجای قراردداد از اسم آهنگ دور شدی یا اسم مشابه با این شعر حرفی به میون نیومده

10. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    احسنت بر شما
    الان دقیقا برای چی احسنت گفتی ؟
    اصلا هیچ کدوم از جواباش قانع کننده نبود

12. 2 کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط OXEYGEN نمایش پست ها
    5_تعصب افت عدالته.
    اولا که شما اگر با فونت کوچیکم می نوشتی من می دیدم نیاز نبود اینقدر بولد کنی همه سخنانت رو
    لینک دوتا خبر گذاری رسمی که این خبرو منتشر گذاشتن بزار برام حداقل دوتا اونم رسمی
    اینجام نذاشتی خصوصی بزار برام
    من هنوزم سر حرفم هستم سرنا رو نمی شناسم
    محسن ارشادی رو هم نمی شناسم
    اقا ما هیچی
    تو هم موزیک باران خودمونم ازش اهنگی نیست
    طرف میخواد معروف شه با خودش فکر میکنه خب از شادمهر خفن تر که نداریم بزار با اسم اون خودمونو بکشیم بالا
    بعد منتشر شدن اهنگ میاد کارو میخونه یک تیکشو
    به 4 نفر پول میده چندجا اینو تیتر کنن
    چند نفر برن تو چند تا فروم تاپیک بزنن
    اقای محترم شادمهر تاپیک داره اصلا دلیل نداشت شما بیای این موضوع رو اینجا تاپیک کنی
    مگه غیر از اینه که از یک جایی داره این قضیه تغذیه میشه ؟
    ببین من از روزی که اومدم تو این فروم اواتارام شادمهر بوده همیشه هم میخواستن اینجا همه رو به جون هم بندازن همه میدونستن کی عشق یگانه اس کی عشق شادمهره کی عشق چاووشیه بوده 6 ماه بخاطر این مسایل یک خانومی که قبلا مدیر بوده منو بن کرده فهمیده اشتباه کرده یوزرمو باز کرده تاپیک زده عذر خواهیم کرده
    بوده خوده بچه های فن چاووشی به من محتوا دادن تاپیک کن بر علیه خود محسن چاووشی که اقا فلان کارو چاووشی از رو فلانی اومده کاور کرده چرا چون اون موقع مدیرای فروم امید و پارسا دوستام بودن که اونا هم شادمهری بودن خلاصه
    این کارایی که شما میکنی این دست و پا زدنا برای ماها خنده داره
    این با یوزر شادمهر تایید کردن شما برای ماها خنده داره
    اون اسناد مدارک تایید شده نیست "من تاییدش" نمی کنم
    پسر خوب من برای کسری خدمتم چند سال سابقه بسیج فعال برای خودم جوری جعل کردم خود **** متوجه نشد حفاظت خود **** همشو تایید کرد من همچین رزومه ای برای خودم درست کردم
    بعد توقع داری یک برگه ای که 4 تا امضا داره بدون هیچ مهر معتبری هیچ پیوستی اینو باور کنم ؟
    خودت بچه ای یا ما رو بچه فرض کردی ؟
    اگر
    اگر یک درصد این کار سرقت باشه شادمهر خبر نداره مسئولیتش با اون دوتاس که براش کار کردن این که تموم دیگه اسم شادمهرو نیار
    دوما از شادمهر خیلی کش رفتن اینجور کارها
    خیلی از اهنگا و البوما سر این اتفاقات منتشر نشد
    تعصب یک چیزه حرف با دلیل سند و مدرک یک چیز دیگه

14. 3 کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    اولا که شما اگر با فونت کوچیکم می نوشتی من می دیدم نیاز نبود اینقدر بولد کنی همه سخنانت رو
    لینک دوتا خبر گذاری رسمی که این خبرو منتشر گذاشتن بزار برام حداقل دوتا اونم رسمی
    اینجام نذاشتی خصوصی بزار برام
    من هنوزم سر حرفم هستم سرنا رو نمی شناسم
    محسن ارشادی رو هم نمی شناسم
    اقا ما هیچی
    تو هم موزیک باران خودمونم ازش اهنگی نیست
    طرف میخواد معروف شه با خودش فکر میکنه خب از شادمهر خفن تر که نداریم بزار با اسم اون خودمونو بکشیم بالا
    بعد منتشر شدن اهنگ میاد کارو میخونه یک تیکشو
    به 4 نفر پول میده چندجا اینو تیتر کنن
    چند نفر برن تو چند تا فروم تاپیک بزنن
    اقای محترم شادمهر تاپیک داره اصلا دلیل نداشت شما بیای این موضوع رو اینجا تاپیک کنی
    مگه غیر از اینه که از یک جایی داره این قضیه تغذیه میشه ؟
    ببین من از روزی که اومدم تو این فروم اواتارام شادمهر بوده همیشه هم میخواستن اینجا همه رو به جون هم بندازن همه میدونستن کی عشق یگانه اس کی عشق شادمهره کی عشق چاووشیه بوده 6 ماه بخاطر این مسایل یک خانومی که قبلا مدیر بوده منو بن کرده فهمیده اشتباه کرده یوزرمو باز کرده تاپیک زده عذر خواهیم کرده
    بوده خوده بچه های فن چاووشی به من محتوا دادن تاپیک کن بر علیه خود محسن چاووشی که اقا فلان کارو چاووشی از رو فلانی اومده کاور کرده چرا چون اون موقع مدیرای فروم امید و پارسا دوستام بودن که اونا هم شادمهری بودن خلاصه
    این کارایی که شما میکنی این دست و پا زدنا برای ماها خنده داره
    این با یوزر شادمهر تایید کردن شما برای ماها خنده داره
    اون اسناد مدارک تایید شده نیست "من تاییدش" نمی کنم
    پسر خوب من برای کسری خدمتم چند سال سابقه بسیج فعال برای خودم جوری جعل کردم خود **** متوجه نشد حفاظت خود **** همشو تایید کرد من همچین رزومه ای برای خودم درست کردم
    بعد توقع داری یک برگه ای که 4 تا امضا داره بدون هیچ مهر معتبری هیچ پیوستی اینو باور کنم ؟
    خودت بچه ای یا ما رو بچه فرض کردی ؟
    اگر
    اگر یک درصد این کار سرقت باشه شادمهر خبر نداره مسئولیتش با اون دوتاس که براش کار کردن این که تموم دیگه اسم شادمهرو نیار
    دوما از شادمهر خیلی کش رفتن اینجور کارها
    خیلی از اهنگا و البوما سر این اتفاقات منتشر نشد
    تعصب یک چیزه حرف با دلیل سند و مدرک یک چیز دیگه
    باید زنگ بزنم بکننت تو گونی مردک

16. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    باید زنگ بزنم بکننت تو گونی مردک
    بیست خط نوشتم کل توجهش به اون یک خطه

18. 2 کاربر مقابل از AbEc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بیست خط نوشتم کل توجهش به اون یک خطه
    همون ی خط مهم بود بقیش مهم نبود ..چون اون یک خط رو به عنوان سند درستی حرفت رو کردی

20. 2 کاربر مقابل از MaMaTiR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)