Am!r, DaneyalMahyar, ghasemshah
نوشته اصلی توسط Amir' دوستان آخرِ فیلم چند ثانیه گیر میکنه ولی رد میشه هر چی تلاش کردم گیر رو رفع کنم نشد دیگه ببخشید DVD 4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ممنون ازت امیر عزیز ، اما قسمت ۲ یا ۱ وجود نداشت درسته اخطار میداد
Hercules
نوشته اصلی توسط A l i REZA ممنون ازت امیر عزیز ، اما قسمت ۲ یا ۱ وجود نداشت درسته اخطار میداد خواهش میکنم متوجه منظورتون نمیشم. یعنی چی قسمت 2 و 1 وجود نداشت لینکها همه فعالن
DaneyalMahyar, Hercules
نوشته اصلی توسط Amir' خواهش میکنم متوجه منظورتون نمیشم. یعنی چی قسمت 2 و 1 وجود نداشت لینکها همه فعالن امیر جان از دی وی دی شماره ۴ VTS 01 رو نداره همین رومیگم موقع استخراج کردن اخطار داد بعد متوجه شدم VTS 01 وجود نداره همین رو میگم.
نوشته اصلی توسط A l i REZA امیر جان از دی وی دی شماره ۴ VTS 01 رو نداره همین رومیگم موقع استخراج کردن اخطار داد بعد متوجه شدم VTS 01 وجود نداره همین رو میگم. دوست عزیز من دی وی دی چهار رو که جدیدا" آپ کردم داخل پوشه ی وین رر هنوز نگه داشتم الآن اکسترکت کردم درسته. آخرین نسخه ی وین رر رو نصب کنید درست میشه.
A l i REZA, DaneyalMahyar
سلام دوستان ببخشید که پست قدیمی رو بالا آوردم میخواستم ببینم کسی لینک فعالی از این مجموعه نداره قرار بده ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن