ترنس در زمانش انقلابی بود واسه خودش ... خودم بهترین آهنگ ترنس خارجی که شنیدم ready for the victory ... یعنی خداست این آهنگ از نظر تنظیم !!! ببین چجوری الکترو راک رو در سینث پاپ ارائه کرده دیتر ! بعدش ترکیب ترنس و الکترو راک !!! بی نظیره و تکرار نشدنی ... باید تدریس بشه این نبوغ !!
تیستو هم مثل بقیه الکترو کارها بعد یه مدت خاموش شد و چیزی برای ارائه نداشت ... چون این سبک سریع به تکرار می افته ... هاوس هم که دیگه جواب نمیده و کم کم داره منسوخ میشه ...
الان تو این آهنگ اینترو و اوترو فضاسازیه و توام با حس آرامش ... بعد اینترو یک دقیقه ای یهو فضا به قول معروف هیجانی میشه ( اسیدی خودمون ) ... تقریباً منسوخ شده این سبک ...
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
با این که ترنس از دوران اوجش فاصله گرفته اما باز هم در هفته کارهای شنیدنی و قوی زیادی از پرودوسرهای مختلف منتشر میشه که علاقه مندان این سبک را امیدوار میکنه ..
آره یکی از زیباترین کارهای مدرن تاکینگ هست و اون موقع واقعا موزیکش از زمان خودش حسابی جلوتر بود. تو آلبوم Victory تنظیم آهنگای When the Sky Rained Fire و I'm Gonna Be Strong هم فوق العاده بود.
دقیقا اما چرا میگی یه زمانی؟ مگه الان اینجوری نیست؟؟! اصولا ساختار اصلی آهنگای سبک ترنس بر پایه سینت سایزر هست و به جز سینت سایزر چیز دیگه ای وجود نداره. تو یک آهنگ ترنس صدایی که میشنویم صدای سینت سایزر به اضافه سمپلهای وی اس تی و افکتهای گوناگونه که در مجموع تنظیم کار را تشکیل میدن.
همین طوره کلا این زیر شاخه نیتژونات شنونده چندانی تو دنیا نداره و عده کمی این سبک را دنبال می کنن. آرتیستایی هم که تو این سبک فعالیت میکنن در مقایسه با سایر زیرشاخه های سایکدلیک ترنس تعدادشون ناچیزه و بیشتر دلی موزیک میسازن و دنبال درآمد و پول درآوردن ازش نیستند من خودم مدت زیادی نیست که با این سبک آشنا شدم ولی خیلی باهاش حال میکنم چون کاملا ملودیکه و ریتمش مثل زیر شاخه دیگه سایکدلیک، پروگرسیو سای یکنواخت و خسته کننده نیست. ضمنا بیشتر آرتیستای این سبک هم از یکی از کشورهای دوئل متخاصم یعنی اسراییل هستند
ویرایش توسط peyman.2012 : 10-15-2019 در ساعت 06:46 PM
سینث سایزر آنالوگ یه زمانی دهه 80 میلادی حکمرانی میکرد ... یادمه دیتر بیست سال پیش تو یه مصاحبه گفت که وقتی ما شروع کردیم سینث سایزر حرف اول و آخر رو میزد و بهدش با رودریگز به یک صدای جدید رسیدیم ... ولی الان بیشتر افکت شده و مصنوعی ... اون حس رو نداره ...
سای ترنس یه زمانی تو همین ایران خودمون خوراک پارتی ها بود ... اصلاً این سبک ها به خاطر همین چیزا شکل گرفت که به قول معروف هیجان بده و انرژیک باشه ... اسرائیل در موسیقی الکترونیک حرف برای گفتن داره ...
دیگه الان این سبک ها جوابگو نیست و منسوخ شده ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)