صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 23

موضوع: پیشنهادی برای دانلود: موزیک ویدئو فوق العاده زیبا | Tiësto & Jonas Blue & Rita Ora - Ritual

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

یک دنیا ممنون ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

2. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    کرکرِ خنده ست
    آره همون سالها بوده ... درسته ولی ترنس کجا و هاوس کجا اصلا قابل مقایسه نیستن ( البته من شخصا یه مقدارم تعصبی به خاطر علاقه زیادی که به ترنس دارم این حرفُ میزنم )
    آهنگای ترنسی که اوایل تیستو میساخت رویایی و غیر قابل تکرار بودن و به عقیده بعضی ها جزء بهترین کارهای ترنس تاریخ به حساب میان. آهنگای هاوسی که ساخته اصلا مالی نیستن و گمون هم نمیکنم یک صدم کارهای ترنسش هیت شده باشن.
    ترنس در زمانش انقلابی بود واسه خودش ... خودم بهترین آهنگ ترنس خارجی که شنیدم ready for the victory ... یعنی خداست این آهنگ از نظر تنظیم !!! ببین چجوری الکترو راک رو در سینث پاپ ارائه کرده دیتر ! بعدش ترکیب ترنس و الکترو راک !!! بی نظیره و تکرار نشدنی ... باید تدریس بشه این نبوغ !!
    تیستو هم مثل بقیه الکترو کارها بعد یه مدت خاموش شد و چیزی برای ارائه نداشت ... چون این سبک سریع به تکرار می افته ... هاوس هم که دیگه جواب نمیده و کم کم داره منسوخ میشه ...

4. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    احسان اینو بی زحمت دانلود کن ببین خوشت میاد یا نه
    سبکش Nitzhonot هه که از زیر شاخه های Psychedelic Trance به حساب میاد

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سای ترنس بیشتر هیجانیه و حس سازی ... تمام اینها سبک ها ریشه میگیره از سینث سایزر ... سینث سایزر یه زمانی حکمرانی میکرده واس خودش ...

6. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    الان تو این آهنگ اینترو و اوترو فضاسازیه و توام با حس آرامش ... بعد اینترو یک دقیقه ای یهو فضا به قول معروف هیجانی میشه ( اسیدی خودمون ) ... تقریباً منسوخ شده این سبک ...

8. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...

10. کاربر مقابل از sadegh1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    یک دنیا ممنون ...
    خواهش میکنم ، قربانت

12. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    ترنس در زمانش انقلابی بود واسه خودش ... خودم بهترین آهنگ ترنس خارجی که شنیدم ready for the victory ... یعنی خداست این آهنگ از نظر تنظیم !!! ببین چجوری الکترو راک رو در سینث پاپ ارائه کرده دیتر ! بعدش ترکیب ترنس و الکترو راک !!! بی نظیره و تکرار نشدنی ... باید تدریس بشه این نبوغ !!
    تیستو هم مثل بقیه الکترو کارها بعد یه مدت خاموش شد و چیزی برای ارائه نداشت ... چون این سبک سریع به تکرار می افته ... هاوس هم که دیگه جواب نمیده و کم کم داره منسوخ میشه ...

با این که ترنس از دوران اوجش فاصله گرفته اما باز هم در هفته کارهای شنیدنی و قوی زیادی از پرودوسرهای مختلف منتشر میشه که علاقه مندان این سبک را امیدوار میکنه ..
    آره یکی از زیباترین کارهای مدرن تاکینگ هست و اون موقع واقعا موزیکش از زمان خودش حسابی جلوتر بود. تو آلبوم Victory تنظیم آهنگای When the Sky Rained Fire و I'm Gonna Be Strong هم فوق العاده بود.

سای ترنس بیشتر هیجانیه و حس سازی ... تمام اینها سبک ها ریشه میگیره از سینث سایزر ... سینث سایزر یه زمانی حکمرانی میکرده واس خودش ...

دقیقا اما چرا میگی یه زمانی؟ مگه الان اینجوری نیست؟؟! اصولا ساختار اصلی آهنگای سبک ترنس بر پایه سینت سایزر هست و به جز سینت سایزر چیز دیگه ای وجود نداره. تو یک آهنگ ترنس صدایی که میشنویم صدای سینت سایزر به اضافه سمپلهای وی اس تی و افکتهای گوناگونه که در مجموع تنظیم کار را تشکیل میدن.

الان تو این آهنگ اینترو و اوترو فضاسازیه و توام با حس آرامش ... بعد اینترو یک دقیقه ای یهو فضا به قول معروف هیجانی میشه ( اسیدی خودمون ) ... تقریباً منسوخ شده این سبک ...

همین طوره کلا این زیر شاخه نیتژونات شنونده چندانی تو دنیا نداره و عده کمی این سبک را دنبال می کنن. آرتیستایی هم که تو این سبک فعالیت میکنن در مقایسه با سایر زیرشاخه های سایکدلیک ترنس تعدادشون ناچیزه و بیشتر دلی موزیک میسازن و دنبال درآمد و پول درآوردن ازش نیستند من خودم مدت زیادی نیست که با این سبک آشنا شدم ولی خیلی باهاش حال میکنم چون کاملا ملودیکه و ریتمش مثل زیر شاخه دیگه سایکدلیک، پروگرسیو سای یکنواخت و خسته کننده نیست. ضمنا بیشتر آرتیستای این سبک هم از یکی از کشورهای دوئل متخاصم یعنی اسراییل هستند
    ویرایش توسط peyman.2012 : 10-15-2019 در ساعت 06:46 PM

14. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh1 نمایش پست ها

16. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

دقیقا اما چرا میگی یه زمانی؟ مگه الان اینجوری نیست؟؟! اصولا ساختار اصلی آهنگای سبک ترنس بر پایه سینت سایزر هست و به جز سینت سایزر چیز دیگه ای وجود نداره. تو یک آهنگ ترنس صدایی که میشنویم صدای سینت سایزر به اضافه سمپلهای وی اس تی و افکتهای گوناگونه که در مجموع تنظیم کار را تشکیل میدن.

همین طوره کلا این زیر شاخه نیتژونات شنونده چندانی تو دنیا نداره و عده کمی این سبک را دنبال می کنن. آرتیستایی هم که تو این سبک فعالیت میکنن در مقایسه با سایر زیرشاخه های سایکدلیک ترنس تعدادشون ناچیزه و بیشتر دلی موزیک میسازن و دنبال درآمد و پول درآوردن ازش نیستند من خودم مدت زیادی نیست که با این سبک آشنا شدم ولی خیلی باهاش حال میکنم چون کاملا ملودیکه و ریتمش مثل زیر شاخه دیگه سایکدلیک، پروگرسیو سای یکنواخت و خسته کننده نیست. ضمنا بیشتر آرتیستای این سبک هم از یکی از کشورهای دوئل متخاصم یعنی اسراییل هستند
    سینث سایزر آنالوگ یه زمانی دهه 80 میلادی حکمرانی میکرد ... یادمه دیتر بیست سال پیش تو یه مصاحبه گفت که وقتی ما شروع کردیم سینث سایزر حرف اول و آخر رو میزد و بهدش با رودریگز به یک صدای جدید رسیدیم ... ولی الان بیشتر افکت شده و مصنوعی ... اون حس رو نداره ...
    سای ترنس یه زمانی تو همین ایران خودمون خوراک پارتی ها بود ... اصلاً این سبک ها به خاطر همین چیزا شکل گرفت که به قول معروف هیجان بده و انرژیک باشه ... اسرائیل در موسیقی الکترونیک حرف برای گفتن داره ...
    دیگه الان این سبک ها جوابگو نیست و منسوخ شده ...

18. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای

20. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)