amir581, hemi, HESAMI, snowyriver, vinyl
خیلی ممنون رفیق
کندو رنگیه همه فایلای موجودش فقط اگه بالاترین کیفیتش و بدون سانسورشو داری اونم زحمت بکش
صمدا هم اگه همون سیاسفیداش اما بالاترین کیفیت بود بیزحمت بزار
دمت گرم
به درخواست دوستان عزیز فیلم مجدد آپلود شد..
من یه سوال دارم. ببخشید اطلاعاتم کمه. این فیلم پس در اصل رنگی بوده و به صورت سیاه و سفید اکران شده و الان نسخه رنگی هم پیدا شده و پخش شده؟ یا اینکه با نرم افزار رنگی شده؟
درود وینیل
با اجازه صاحب تاپیک باید بگم که فیلمها سیاهوسفید بودن و در حقیقت با تکنولوژی نگاتیو ضبط میشدن، اللن با نرم افزار بر میگردونن
خیلی خوب از آب در اومده. این فیلم رو 1000 بار هم ببینی کمه. یادمو جوون بودم تو اون گیر و بیر یه VHS داغون ازش گیر اوردم با کلی منت و ریش گرو گذاشتن و چون دو تا VHS رکودر نداشتم رفتم نوار بتا ماکس هم خریدم و ازش روی ویدویو بتاماکس مون کپی گرفتم . دیگه فکر کن با چه کیفیتی هر شب نگاه می کردم و هر دفعه هم انگار فیلم جدیدی می دیدم و چیز جدیدی نظرم رو جلب می کرد. فکر کن امکانات چه قدر!
واقعا درسته همسفر یکی از بهترین فیلم هایی بود که منم تو عمرم دیدم توی فیلم آن قدر صمیمیت هست آدم احساس میکنه واقعیته نه فیلم... زمان گذشته آهنگ ها و فیلم های قدیمی رو به سختی پیدا میکردم تازه اگه هم پیدا میکردم کیفیتش به شدت پایین بود اما آن قدر با ارزش بودند که واسشون هر سختی رو به جون دل میخریدم و خیلی هم قدرشون رو میدونستم توی دیدن و شنیدن کاست و نوار های فیلم هم همیشه این محدودیت بود که یه وقت آسیب پیدا نکنند اما الان بیشتر فیلم های توی یوتویوب با کیفیت عالی هست یا از شبکه من و تو با بهترین کیفیت پخش میشه و دیگه این دغدغه ها وجود نداره..
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)