سلام بچه ها میخواستم اینجا اعلام کنم کسانی که میخوان ویژه برنامه های نوروزی رو از دست ندن ، بیاید با همکاری هم هر کسی که از دستش برمیاد یکی از ویژه برنامه های شبکه هارو بگیره اپلود کنه
سلام بچه ها میخواستم اینجا اعلام کنم کسانی که میخوان ویژه برنامه های نوروزی رو از دست ندن ، بیاید با همکاری هم هر کسی که از دستش برمیاد یکی از ویژه برنامه های شبکه هارو بگیره اپلود کنه
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
amir581, chiakav, Elena, farhan, ghasemshah, h1a20, hamid2145, hemi, MANG, Mil@d-F, milad afra, Milad_KurdishBoy, mymusic, sadegh1, salahsal, snowyriver, solas, vahidemaa
شبکه هایی که امسال ویژه برنامه دارن
بی بی سی
من و تو
جم
ایران اینترنشنال
شبکه ایران itn
طپش
بقیه شبکه هارو نمی دونم
زندگی یک جهنم است
amir581, chiakav, farhan, Fcb1899, ghasemshah, h1a20, hemi, MANG, Mil@d-F, milad afra, Milad_KurdishBoy, mymusic, sadegh1, salahsal, snowyriver, solas
در ضمن طپش امسال برنامه هاش رو قراره فول اچ دی پخش کنه ...یکی از دوستان زحنتش رو بکشه
بنظرم منوتو،بی بی سی،جم،ایران اینترنشنال برنامه هاش رو حتما روی یوتیوب میذارن...فقط طپش شاید نذاره که معمولا طپش برنامه هاش عالیه برای عید
دوستان بنطرم ضبط برنامه های طپش رو تو اولویت قرار بدین
amir581, chiakav, Elena, farhan, Fcb1899, ghasemshah, h1a20, hemi, milad afra, mymusic, sadegh1, snowyriver, solas, zazas
من سعی می کنم طپش و itn رو ضبط کنم دوستان یکی هم جم رو ضبط کنه چون یوتیوبش بعضی وقتا کم فعالیت هستش
زندگی یک جهنم است
amir581, chiakav, ghasemshah, hemi, Mil@d-F, milad afra, sadegh1, snowyriver, solas, zazas
فرکانس طپش و itn میشه لطف کنید.برسم من ضبط میکنم
ساعت پخش
شروع برنامه نوروزی طپش ساعت 5 صبح
ایران اینترنشنال ساعت 6:30
زندگی یک جهنم است
طپش HD صدا و تصویر هماهنگ نیست .. امیدوارم تا جمعه درست شه وگرنه مجبوریم با کیفیت SD ضبط کنیم ..شبکه MBC PERSIA هم ویژه برنامه داره ..
شبکه mbc persia شروع برنامه از ساعت 7 صبح
زندگی یک جهنم است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)