نوشته اصلی توسط yaghoob jafari نسخه ویديو مرکزی؟ سلام دوست عزیز فکر نکنم از ویدیو مرکزی باشه چون شبکه من وتو بیشتر فیلم ها رو با کیفیت عالی تو ارشیوش داره
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 فیلم شوفر خوشگله جمعه ۲۳ خرداد ساعت ۱۳ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یعنی واقعا اینجا ایرانه و اینا ایرانی هستن؟؟؟ ایران تنها کشوریه ک وقتی ب گذشته اش نگاه میکنی فک میکنی ایندشه
SLIPKNOT2
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 سلام دوست عزیز فکر نکنم از ویدیو مرکزی باشه چون شبکه من وتو بیشتر فیلم ها رو با کیفیت عالی تو ارشیوش داره فک نمیکنم از نسخه ویدئو مرکزی بهتر باشه..اگه بهتر بود تیزرش رو پخش میکرد
نوشته اصلی توسط yaghoob jafari فک نمیکنم از نسخه ویدئو مرکزی بهتر باشه..اگه بهتر بود تیزرش رو پخش میکرد من قبلا" سلطان قلبها رو گذاشته بودم نسخه ویدیو مرکزی DVD 9 بود مگه دانلود نکردید؟
milad afra
نوشته اصلی توسط Am!r من قبلا" سلطان قلبها رو گذاشته بودم نسخه ویدیو مرکزی DVD 9 بود مگه دانلود نکردید؟ چرا دانلود کردیم بحث سر نسخه منوتو هست میگم فک نکنم از نسخه ویدئومرکزی بهتر باشه
نوشته اصلی توسط yaghoob jafari چرا دانلود کردیم بحث سر نسخه منوتو هست میگم فک نکنم از نسخه ویدئومرکزی بهتر باشه معمولا" من و تو فیلمهایی که میزاره بدونِ تگه و معلوم نیست مالِ کدوم شرکته
تونل زمان در اینستاگرام تیزر سلطان قلبها رو پخش کرد، همونطور که حدس میزدم کیفیتش افتضاحه!
omidmale
نوشته اصلی توسط yaghoob jafari تونل زمان در اینستاگرام تیزر سلطان قلبها رو پخش کرد، همونطور که حدس میزدم کیفیتش افتضاحه! کیفیت بعضی فیلم هاش اصلا خوب نیست و حتی از یوتویوب و نسخه دی وی دی کمتره فیلم بیتا و غریبه هم که پخش کرد اصلا کیفیت خوبی نداشت..
اگه امکان داره یکبار دیگه مجدد آپلود کنین
کدوم فیلم رو؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن