صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

موضوع: خرید هارد اکسترنال 4 ترابایت

کاربر جدید

خرید هارد اکسترنال 4 ترابایت

درود
    من میخواستم یک هارد اکسترنال 4 ترابایت بخرم, کسی اطلاعاتی داره در این زمینه؟
    خودم نظرم به هارد های وسترن بود چون قیمت مناسب تری نسبت به سیلیکون پاور و ای دیتا داره ولی ضربه و ضد شوک نیست.
    و اینکه هارد های رومیزی خوبن یا نه؟
    فقط برای آرشیو میخوام.
    برای بیرون بردن و حمل نمیخوام.
    ویرایش توسط sajadmortazavi : 03-24-2020 در ساعت 08:27 PM

2. کاربر مقابل از sajadmortazavi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    سلام دوست عزیز شما باید هارد My Book Desktop برند وسترن دیجیتال با گارانتی سازگار بگیرید. و حتما اگر برای آرشیو نیاز دارید حتما نوع دسکتاپ را انتخاب کنید. نوع قابل حمل، هم سرعت پایین تری دارد هم عمر مفید کمتری. سایز هد نوع دسکتاپ: 3/5 است و سایز هد نوع قابل حمل: 2/5 است.
    از تجربیات خودم که حدود 5 سال است از هارد های وسترن دیجیتال استفاده می کنم:
    1- نوع قابل حمل گاهی اوقات با اتصال به پی سی یا لپ تاپ شناخته نمی شود و اجرا نمی شود. (خیلی کم این اتفاق می افتد).
    2- نوع دسکتاپ چون دارای آداپتور است از برق شهری برای کار کردن کمک میگیرد ولی نوع قابل حمل از برق پی سی یا لپ تاپ کمک می گیرد که همین موضوع سرعت خواندن و نوشتن را در نوع قابل حمل پایینتر می آورد. شمایی که قصد آرشیو کردن داری اصولا با حجم بالایی از اطلاعات حجیم و زیاد مواجه هستی پس حتما باید نوع دسکتاپ را تهیه بکنید.

4. 3 کاربر مقابل از rezadariush1368 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط rezadariush1368 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز شما باید هارد My Book Desktop برند وسترن دیجیتال با گارانتی سازگار بگیرید. و حتما اگر برای آرشیو نیاز دارید حتما نوع دسکتاپ را انتخاب کنید. نوع قابل حمل، هم سرعت پایین تری دارد هم عمر مفید کمتری. سایز هد نوع دسکتاپ: 3/5 است و سایز هد نوع قابل حمل: 2/5 است.
    از تجربیات خودم که حدود 5 سال است از هارد های وسترن دیجیتال استفاده می کنم:
    1- نوع قابل حمل گاهی اوقات با اتصال به پی سی یا لپ تاپ شناخته نمی شود و اجرا نمی شود. (خیلی کم این اتفاق می افتد).
    2- نوع دسکتاپ چون دارای آداپتور است از برق شهری برای کار کردن کمک میگیرد ولی نوع قابل حمل از برق پی سی یا لپ تاپ کمک می گیرد که همین موضوع سرعت خواندن و نوشتن را در نوع قابل حمل پایینتر می آورد. شمایی که قصد آرشیو کردن داری اصولا با حجم بالایی از اطلاعات حجیم و زیاد مواجه هستی پس حتما باید نوع دسکتاپ را تهیه بکنید.
    درود
    ممنونم از اطلاعات مفیدتون
    یه هارد یه ترا دارم الان. پر شده . اطلاعاتشو کپی میکنم روی هارد جدید و از اون برای حمل استفاده میکنم.
    من برای آرشیو میخوام و بیرون نمیبرم اصلا.
    فقط میخوام مطمئن باشه که فایل هام خراب نشه.
    اسم بهترین مارک رو میگین؟

6. 2 کاربر مقابل از sajadmortazavi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    اگه نیازی به حمل و جا به جایی نداری . پیشنهادم اینه یه هارد 4 ترا وسترن سری بلو " آبی " اینترنال بگیری هم خر کار تره هم اینکه خب واسه آرشیو حرف نداره . سلامت و طول عمرشم دو برابر اکسترناله .

ولی اگه اکسترنالم گرفتی به هیچ وجه سمت سیلیکون پاور نرو . که فاتحه آرشیوت در اون صورت خونده میشه یه روز

8. 2 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    سیگیت هم همین طور .

10. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    اگه نیازی به حمل و جا به جایی نداری . پیشنهادم اینه یه هارد 4 ترا وسترن سری بلو " آبی " اینترنال بگیری هم خر کار تره هم اینکه خب واسه آرشیو حرف نداره . سلامت و طول عمرشم دو برابر اکسترناله .

ولی اگه اکسترنالم گرفتی به هیچ وجه سمت سیلیکون پاور نرو . که فاتحه آرشیوت در اون صورت خونده میشه یه روز
    ممنونم

فوق حرفه ای
    البته می تونی مای بوک هم بگیری . آداپتور داره سایز 3.5 اینچ حساسیت کمتری داره نسبت به 2.5 . طبق گفته دوستمون . هم طول عمرشم بیشتره

این کوچیکا ناز نازین . نرم باید باهاشون برخورد کرد . درکی از حال و احساسشون نداشته باشی تو رو به عزای فایل هات در میاره .

13. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    سلام کلا هارد اکسترنال چون به لحاظ اتصال غیر ایمن یو اس بی متاسفانه درصد خرابیش نسبت به هارد اینترنال خیلی بیشتر اگه حمل و نقل مهم نیست فقط اینترنال بگیرید من تجربه هشت ساله دارم دوستانم دچار مشکل شناخت سخت تلویزیون ها و گوشیها شده واین خیلی خطرناک برای اطلاعات پس فقط اینترنال یادمه دوستی داشتم یو اس بی پشت کیس به خاطر اتصال کلا فلش ها رو میسوزند خدا بهش رحم کرده بودهارد ی ترا شو نزده بود وگرنه اطلاعات بای میشد و یاد داستان وحشتناک ویروس رمز گذاری سیستم آلوده کلا ریسک هارد اکسترنال خیلی زیاد با تشکر
    سال نو همه دوستان مبارک باشه
    ویرایش توسط Elena : 03-25-2020 در ساعت 12:36 PM

15. کاربر مقابل از Elena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elena نمایش پست ها
    سلام کلا هارد اکسترنال چون به لحاظ اتصال غیر ایمن یو اس بی متاسفانه درصد خرابیش نسبت به هارد اینترنال خیلی بیشتر اگه حمل و نقل مهم نیست فقط اینترنال بگیرید من تجربه هشت ساله دارم دوستانم دچار مشکل شناخت سخت تلویزیون ها و گوشیها شده واین خیلی خطرناک برای اطلاعات پس فقط اینترنال یادمه دوستی داشتم یو اس بی پشت کیس به خاطر اتصال کلا فلش ها رو میسوزند خدا بهش رحم کرده بودهارد ی ترا شو نزده بود وگرنه اطلاعات بای میشد و یاد داستان وحشتناک ویروس رمز گذاری سیستم آلوده کلا ریسک هارد اکسترنال خیلی زیاد با تشکر
    سال نو همه دوستان مبارک باشه
    درود
    سال نوی شما هم مبارک
    متاسفانه لپ تاپ دارم و مجبورم فقط اکسترنال بگیرم.

17. کاربر مقابل از sajadmortazavi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    البته می تونی مای بوک هم بگیری . آداپتور داره سایز 3.5 اینچ حساسیت کمتری داره نسبت به 2.5 . طبق گفته دوستمون . هم طول عمرشم بیشتره

این کوچیکا ناز نازین . نرم باید باهاشون برخورد کرد . درکی از حال و احساسشون نداشته باشی تو رو به عزای فایل هات در میاره .
    فک کنم استفاده از اونا ریسک بزرگی باشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)