صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 50

موضوع: سی دی ها و صفحه وینیل های نفیس LP خارجی راک و متال کاربر Vinyl با کاور و فرمت FLAC

نیمه فعال
    اینکه کل اطلاعات مربوط به آلبومو میزاری اعم از اینکه کدوم استودسو ریمستر شده
    ینی مثل خودم معتاد موزیکی و از نوشته های پشت جلد آلبومم لذت میبری 😇😇

2. 2 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool remaster

برای من کیفیت مهمه و برای همه هم مهمه . یه چیزایی برای من بیشتر از زدن پست زیاد مهمتره .

-ریپ واقعا از روی CD یا وینیل LP به صورت flac باشه
    -برای ریپ های وینیل ترجیحا با کارت صدای 24 بیت و 192 کیلو انجام شده باشه. یعنی اگه فایلی پیدا کنم مثل RAMMSTEIN که دیدین یا در این روز ها پست میزنم AC/DC آلبوم سیاهپوش BACK IN BLACK نسخه وینیل
    کسی خوب ریپ کرده باشه من دست به کار نمی شم.
    -آلبوم کاور داشته باشه و مهمتر از اونه که کاور و عکس سی دی یا صفحه رو بندازم تو تاپیک . اگه آیتم خاصی باشه عکس بزارم که بیننده ارتباط بیشتری با آلبوم پیدا کنه و بدونه آلبوم از کجا اومده
    -فایلها مرتب باشند نه مثل قدیم tracK01 /TRACK02 که دیگه الان اونجوری فقط آرشیو های ایرانی ممکنه از قدیم باشند
    -تگ ها درست و با عکس باشند. تو بعضی پلیر ها تگ عکس flac رو نشون میده
    -یک سری قوانین برای فروم های وارز خارجی هست مثل cue , پلی لیست که واقعا منم زیاد سر در نمی آرم .

4. 5 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    👍👍

6. 2 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    یادمه وقتی دی‌وی‌دی بلوری ماتریکس دو رو پسرخالم به سفارش مؤکدم که گفته بودم از خود کالیفرنیا برام بخر آورد، با اینکه تو سن بالای 25 سالگیم به دستم رسیده بود، هرشب کل متن توی پکیجشو میخوندم و عکساشو میدیدم
    اگه میدونستم کی پیچوندش الان با جنگ ازش میگرفتمو بازم نگاش میکردم

8. 2 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]‎– The Best

Genre:ROCK
    Style :Hard Rock, Heavy Metal :
    در دو CD

Year:
    2002
    سلکشن آس د سه
    فرمت flac

نمیشه کسی چند تا آهنگ راک گوش کرده باشه ولی اسمی از AC/DC به گوشش نخورده باشه .
    یکی از ارکان موسیقی راک می باشد.
    در استرالیا البته آکا داکا تلفظ میشه.
    خلاصه این آلوم زندگینامه این گروه بزرگ هست. لذت ببرید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Trackliste

1-1 Jailbreak
    1-2 T.N.T.
    1-3 Dirty Deeds Done Dirt Cheap
    1-4 Big Balls
    1-5 Problem Child
    1-6 Squealer
    1-7 Hell Ain't A Bad Place To Be
    1-8 Rock 'n' Roll Damnation
    1-9 Down Payment Blues
    1-10 Riff Raff
    1-11 What's Next To The Moon
    1-12 Kicked In The Teeth
    1-13 Highway To Hell
    1-14 Girls Got Rhythm
    1-15 Walk All Over You
    1-16 Touch Too Much
    1-17 Beating Around The Bush
    1-18 Shot Down In Flames
    1-19 If You Want Blood
    2-1 Hells Bells
    2-2 What Do You For Money Honey
    2-3 Back In Black
    2-4 You Shook Me All Night Long
    2-5 For Those About To Rock
    2-6 Let's Get It Up
    2-7 Evil Walks
    2-8 C.O.D.
    2-9 Rising Power
    2-10 Nervous Shakedown
    2-11 Bedlam In Belgium
    2-12 Sink The Pink
    2-13 Who Made Who
    2-14 D.T.
    2-15 Heatseeker
    2-16 Ruff Stuff
    2-17 Thunderstruck
    2-18 Fire Your Guns
    2-19 Moneytalks
    2-20 Let's Make It

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کد:
    http://www.mediafire.com/file/9tlne0tgjnznbub/AC_DC_THE_BEST.rar/file

کد:
    http://trainbit.com/files/6248535884/AC_DC_THE_BEST.rar

لینک دیگه ای میخواهید همین جا اعلام کنید
    هر گونه خرابی را اعلام کنید

10. 6 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool Judas Priest - Angel Of Retribution (2005)

Judas Priest - Angel Of Retribution (2005)
    flac
    سورس CD

یکی از کارهای با ارزش در دنیای متال
    از خدای متال یوداس پریست
    یعنی GOD OF METAL

من از این آلبوم نفیس وینیل مشکی 12 اینچی شو دارم ولی به خاطر امتحان نرسیدم که ریپ کنم.
    یه دلیل دیگه هم داره که ترجیح میدم اینجا عنوان نکنم.
    ولی عکس ها شو براتون میزارم ببینید اصل این آلبوم روی LP که مدیای اصلی عرضه موسیقی
    هست چه شکلی. این ریپ هم از روی سی دی هست و از من نیست. ولی برای دستگاههای پرتابل و ماشین من CD رو
    تهیه می کنم . منظورم البته ریپ CD هست. البته CD این آلبوم واقعا قیمتی نداره.

آهنگ های ماندگار این آلبوم

Lochness یک شاهکار راک
    Worth Fighting For یک ترانه مرجع شاخص هوی متال
    بسیار زیبا
    Angel
    هاست ترین بیت اضافه خواهد شد . فردا -انجام شد!
    عکس ها داره آپلود میشه. خیلی اسکن ها حجیمه. کتابچه زیاد داره آلبوم سی دی

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ‎– Angel Of Retribution

Genre:
    Style:
    Year:

Tracklist

Judas Rising 4:13
    Deal With The Devil 3:54
    Revolution 4:42
    Worth Fighting For 4:18
    Demonizer 4:37
    Wheels Of Fire 3:46
    Angel 4:24
    Hellrider 6:23
    Eulogy 2:52
    Lochness 13:29

لینک دانلود
    569 مگا بایت
    فرمت FLAC

کد:
    http://www.mediafire.com/file/1o32xtrdd9ovttc/Judas_Priest_-_Angel_Of_Retribution_%25282005%2529.rar/file

کد:
    http://trainbit.com/files/6700535884/Judas_Priest_-_Angel_Of_Retribution__2005_.rar
    ویرایش توسط vinyl : 07-02-2020 در ساعت 02:57 AM دلیل: http://trainbit.com/files/6700535884/Judas_Priest_-_Angel_Of_Retribution__2005_.rar

12. 9 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool عکس های صفحه وینیل یوداس پریست - فرشته مکافات

عکس های صفحه وینیل یوداس پریست - فرشته مکافات

همانطور که قول داده بودم عکس واقعی آلبوم فرشته مکافات که یکی از مهمترین آلبومهای متال کل دنیا رو براتون می زارم. در پست قبلی Flac این آلبوم تقدیم شد.
    کیفیت صدای این صفحه LP بسیار عالی هست ولی ریپ کردن وینیل راحت نیست
    تصاوير پيوست شده

14. 6 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    خسته نباشی مرد کیفیت
    دمت گرم

16. 2 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    خسته نباشی مرد کیفیت
    دمت گرم
    باید چند تا آیتم رو با کیفیت LP می ذاشتم. درس و امتحان مثل آدامس چسبیده به پام
    البته ببین این دو دیسک هست . هر طرف هم جدا باید ریپ بشه. یعد اصلاح نویز ها هست. بعد کلی کارها که باید دستی روش انجام بشه. اسم ها با دست وارد بشه. کسانی هستند که این کار هارو تو اینترنت کردند مثلا برای مایکل جکسون و متالیکا.

18. 4 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

AC/DC ‎– Back In Black

AC/DC ‎– Back In Black
    flac
    CD Rip

یکی از معروف ترین آلبوم های راک دنیا و بهترین آلبوم آس دس هستش.
    من ازش یه وینیل LP مشکی دارم و این ریپ CD مال خودم نیست. هاست ها دیگه هم دارم آپلود می کنم فقط برای امروز تاپیکم رو آپدیت کنم. فردا نسخه وینیل رو به صورت 24 بیت و 192k براتون میزارم. عکس ها شو شاید شب بزارم. غکس بگیرم دیگه بهتر از این نمیشه.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ‎– Back In Black

Label:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ‎– 7567-92418-2
    Format:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...], Album, Reissue, Remastered

Country:
    Released:

Genre:
    Style:

Tracklist

1 Hells Bells 5:09
    2 Shoot To Thrill 5:14
    3 What Do You Do For Money Honey 3:33
    4 Given The Dog A Bone 3:30
    5 Let Me Put My Love Into You 4:12
    6 Back In Black 4:13
    7 You Shook Me All Night Long 3:28
    8 Have A Drink On Me 3:57
    9 Shake A Leg 4:03
    10 Rock And Roll Ain't Noise Pollution 4:12

Companies, etc.

Credits

کد:
    http://www.mediafire.com/file/31zaq3rudf0a40d/AC_DC_BACK_IN_BLACK_MASTER_TAPE_1980_2019.rar/file

کد:
    http://s13.picofile.com/file/8401194150/AC_DC_BACK_IN_BLACK_MASTER_TAPE_1980_2019.rar.html

ویرایش توسط vinyl : 07-03-2020 در ساعت 04:38 PM

20. 5 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)