صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 50

موضوع: سی دی ها و صفحه وینیل های نفیس LP خارجی راک و متال کاربر Vinyl با کاور و فرمت FLAC

نیمه فعال
    بله کامل در جریانم که چقدر کاریه که حتما باید عشق و اعتیاد به موزیک و کیفیت همزمان داشته باشی وگرنه هیچ چیز دیگه نمیتونه انگیزه بشه برای این کار
    من تا حالا چندتا سی‌دی که خیلی از کیفیتشون مطمئن بودم که یا خودم آوردم یا گفتم برام بیارنو ریپ زدم و حوصله میخواد چه برسه به وینیل که دنیای کانورت کردنش متفاوته به کل

2. 2 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahmudreza نمایش پست ها
    بله کامل در جریانم که چقدر کاریه که حتما باید عشق و اعتیاد به موزیک و کیفیت همزمان داشته باشی وگرنه هیچ چیز دیگه نمیتونه انگیزه بشه برای این کار
    من تا حالا چندتا سی‌دی که خیلی از کیفیتشون مطمئن بودم که یا خودم آوردم یا گفتم برام بیارنو ریپ زدم و حوصله میخواد چه برسه به وینیل که دنیای کانورت کردنش متفاوته به کل
    سی دی ها تو چرا ریپ نمی کنید به صورت Flac تا بقیه هم استفاده کنند؟
    بهترین نرم افزار هم ٍExact Audio copy هست و راهنماشم برای خروجی flac تو اینترنت هست.

4. 2 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool عکس های آلبوم اورژینال BACK IN BLACK

درود بر همگی

همانطور که قول داده بودم عکس های آلبوم AC/DC BACK IN BLACK که یکی آلبوم های پایه در زمینه راک می باشد .
    اینکه من عکس میدم برای اینه که اولا شما بدونید واقعا سورس اصلی از کجا اومده و دوما وقتی من آلبومی رو تهیه می کنم مطمئنا آلبوم با ارزشی هست و ارزش دانلود کردن و مهم تر از اون شنیدن و گوش کردن داره. وینیل چیزی نیست که بشه برای موزیک دوزاری و الکی هزینه کرد. یک چیزی هم اینجا بگم که بچه های ایرانی متاسفانه اصلا برای تجهیزات هزینه نمی کنند . یکم اگه هزینه بشه مثلا دستگاههایی که flac می خونن و آمپی فایر های High end جدا که قیمت خیلی بالایی نداره بهترین کیفیت رو میشه گرفت. flac آلبوم های خارجی که تو اینترنت ریخته منم گلچینی ازشون رو دارم روزانه بهتون معرفی می کنم . مایش یه اکانت فایل گیر و یه اینترنت و کمی حوصله و کمی یادگیری. ایرانی که مدیر سایت براتون تهیه کرده که دستش درد نکنه که این آلبوم های ایرانی هم دونه ای 20 تا 30 دلار قیمشته. ازش بخرید flac ها رو. درسته ایرانی تو بدبختی و گیر وبیر و تحریمه ولی امکانات هم هستش. لا اقل برای موزیک گوش کردن امکانات هست.

فردا می آم ریپ این آلبوم که سی دیش خدمتتون ارائه شد از روی وینیل می زارم اونم 24 بیت و 192 که فکر نکنم رادیو ها هم همچین نسخه ای از این آلبوم رو داشته باشند . من گوش کردم صدا با آدم حرف می زنه اونقدر عالی ریپ شد.البته من ریپ نکردم یه آدم حسابی ریپ کرده

تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط vinyl : 07-05-2020 در ساعت 02:16 AM

6. 5 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال

Cool BACK IN BLACK

ریپ به صورت کیفیت Hi Res از روی صفحه وینیل LP

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

براش شناسنامه بزارم برای هر آلبوم یا آهنگ منم از مرجع سایت دیسکوگ می زارم . البته برای نسخه وینیل . برای نسخه CD لینک چند پست بالا خدمتتون تقدیم شد. این یکی از پست هایی هست که می گم اگه حجم دارید برای دانلود این بزارید. چیز خوییه.
    سعی می کنم تا شب لینک trainbit بزارم ولی سایت های هاست فایل ایرانی ضعیف و غیر مطمئن هستند و فایل های بزرگ سریع Corrupt میشه و یا از دسترس به خاطر خطای هارد خارج میشه. لینک خراب را گزارش دهید. تمام فایلهای تاپیک BACKUP اضطراری دارند.

A1 Hells Bells 5:10
    A2 Shoot To Thrill 5:17
    A3 What Do You Do For Money Honey 3:36
    A4 Given The Dog A Bone 3:31
    A5 Let Me Put My Love Into You 4:12
    B1 Back In Black 4:17
    B2 You Shook Me All Night Long 3:29
    B3 Have A Drink On Me 4:01
    B4 Shake A Leg 4:04
    B5 Rock And Roll Ain't Noise Pollution 4:12
    AC/DC ‎– Back In Black*
    Format:
    Vinyl, LP, Album
    Country:
    Germany
    Released:
    1980
    Genre:
    Rock
    Style:
    *Hard Rock

لینک دانلود
    حجم1.68 گیگ
    فرمت flac 24bit
    192kهرتز

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کد:
    http://www.mediafire.com/file/ujsike021f0gk8p/1980.ACDC.Back.In.Black.%255BUS.Vinyl.LP.PromoMasterDisk-RL.24-192.kHz%255D.zip/file

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کد:
    http://trainbit.com/files/0081705884/1980.ACDC.Back.In.Black._US.Vinyl.LP.PromoMasterDisk-RL.24-192.kHz_.zip
    لینک خراب را گزارش دهید. تمام فایلهای تاپیک BACKUP اضطراری دارند.
    ویرایش توسط vinyl : 07-05-2020 در ساعت 08:49 PM

8. 5 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    متأسفانه من هیچوقت نه گفتنو یاد نگرفتم، تمام آرشیومو هرکس اومد چیزی ازش خواست گفتم برش دار
    چون به عنوان آرشیو نمیدیدمشون و فکر میکردم خب من که استفاده و حالمو ازین سی‌دی بردم حالا بزار این حال کنه
    سال دوهزار یه نو جوون بودم که تو سفرایی که با خانواده میرفتیم با چه فلاکت و ترفندایی سی‌دی و فیلمایی که ازونجا میخریدمو از مرز رد میکردم (چون اونموقه هرگز مثل الان نبود و اگه سیدی ازت میگرفتن تو مرز کلییی معطلت میکردن بعدشم ازت میگرفتنو گلهی هم با یه جریمه نقدی میگفتن حالا برو)
    اما تا میرسیدیم خونه و هرکی میدید میگفت بده به من میگفتم برش دار...
    خلاصه که عقل داشتن و نه گفتن خیلی مهمه، حداقل میتونستم بگم این که برا خودمه اما بهت یه کپی با کیفیت ازش میدم...
    گذشت دیگه، ایشالا همچنان باهاشون حال کنن اونایی که گرفتن 🤘

10. 2 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    متأسفانه من هیچوقت نه گفتنو یاد نگرفتم، تمام آرشیومو هرکس اومد چیزی ازش خواست گفتم برش دار
    چون به عنوان آرشیو نمیدیدمشون و فکر میکردم خب من که استفاده و حالمو ازین سی‌دی بردم حالا بزار این حال کنه
    سال دوهزار یه نو جوون بودم که تو سفرایی که با خانواده میرفتیم با چه فلاکت و ترفندایی سی‌دی و فیلمایی که ازونجا میخریدمو از مرز رد میکردم (چون اونموقه هرگز مثل الان نبود و اگه سیدی ازت میگرفتن تو مرز کلییی معطلت میکردن بعدشم ازت میگرفتنو گلهی هم با یه جریمه نقدی میگفتن حالا برو)
    اما تا میرسیدیم خونه و هرکی میدید میگفت بده به من میگفتم برش دار...
    خلاصه که عقل داشتن و نه گفتن خیلی مهمه، حداقل میتونستم بگم این که برا خودمه اما بهت یه کپی با کیفیت ازش میدم...
    گذشت دیگه، ایشالا همچنان باهاشون حال کنن اونایی که گرفتن ������
    با این وضعیت یورو و دلار باید از داشته هامون خوب مواظبت کنیم. چون دیگه قابل جایگزینی نیست. الان هم من دیگه چیزی نمی خرم به جز همون یه آلبوم لیدی گاگا که تاپیکش زده شد. هر چی هست از قدیم هست. البته Flac همشون تو اینترنت هست ولی نه Flac صفحه لزوما برای جدید ها فقط CD ریپ هست. flac از LP خیلی نفیسه. اونایی که 192000 هرتز و 24 بیت می زارن خداست. همه چیزشون حرفه ای کارتریج هاشون ؛ ترن تیبل کارت صدا 24 بیتی . اصل صدا روی LP هست؛ CD دیگه کسی نمیخره. منم فقط LP میخرم. الان که دیگه نه با این قیمت دلار ؛ CD مجانی میاد دستم ولی قدیمی و عناوین نه جندان همه پسند

12. 3 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    متأسفانه خیلی از تورنتز ها و سایتای خارجی که اشتراک میزارن کیفیتایی که اعلام میکنن واقعی نیست و ساختگیه
    آلبوم از یکی از سایتایی که خیلی قبولش داشتن گرفتم اما کیفیتش غیر واقعی و ساختگی بود
    اما راستشو بخوای ما نسبت به نسل الان از نظر موزیک و هنر خیلیی خوش شانس بودیم، ما بعد از دهه های شکوفایی استعدادهای برتر تاریخ موزیک دنیا نوجوون شدیم و ازشون بهره بردیم و سالهای آخر خلاقیت موزیک و هنر رو بصورت روزانه مصرف کردیم، تا رسیدیم به دهسال اخیر که دوران افول هنر در تمام دنیاس، دورانی که ترانه ها به سمت پوچی و نامعناگرایی رفتن و موزیک از عرش سازهای زنده و تعدد نوازندگان برتر رسیده به ملودی های هم ساخته و اجرا شده با کامپیوتر...
    پس حقیقت اینه که آرشیوایی که امروز من و تو به عنوان قدیمی ازشون یاد میکنیم، تنها آثار ماندگار در تاریخ خواهند بود، البته چون هنر پدیده ی زنده ایه حتما بازم استعداد و پدیده ها در گذر سالها میان و میرن اما فکر نمیکنم ماندگار باشن، تو هر عرصه ای نگاه کنی همینطوره، جهان داره با سرعت نور به سمت ماشینی بودن و تولیدات فوری میره، دیگه حتی جیمز هتفیلد و لارس هجده ساعت سر یک نت یا استفاده ی ده ثانیه ای از یک ساز خاص در یک آهنگشون باهم بحث نمیکنن
    ما دوران طلایی هنر رو مصرف کردیم و دیگه هنر به اون سطح بر نمیگرده، و تولید کنندگان و گرداننده‌گان صحنه هنر مجبور به عوض کردن تعاریف و معیارها هستن هرروز تا سلیقه عام رو به سمت خودشون متمایل کنن و سطح درک و خواستِ مخاطب رو پایین بیارن و این کاریه که هرروز داره انجام میشه
    پس به آرشیوهای فیزیکی یا مجازیمون و سلیقه هامون بابد ببالیم چون قله و سنگ محک تاریخ هنر هستن

14. کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

Cool

متأسفانه خیلی از تورنتز ها و سایتای خارجی که اشتراک میزارن کیفیتایی که اعلام میکنن واقعی نیست و ساختگیه
    آلبوم از یکی از سایتایی که خیلی قبولش داشتن گرفتم اما کیفیتش غیر واقعی و ساختگی بود
    اما راستشو بخوای ما نسبت به نسل الان از نظر موزیک و هنر خیلیی خوش شانس بودیم، ما بعد از دهه های شکوفایی استعدادهای برتر تاریخ موزیک دنیا نوجوون شدیم و ازشون بهره بردیم و سالهای آخر خلاقیت موزیک و هنر رو بصورت روزانه مصرف کردیم، تا رسیدیم به دهسال اخیر که دوران افول هنر در تمام دنیاس، دورانی که ترانه ها به سمت پوچی و نامعناگرایی رفتن و موزیک از عرش سازهای زنده و تعدد نوازندگان برتر رسیده به ملودی های هم ساخته و اجرا شده با کامپیوتر...
    پس حقیقت اینه که آرشیوایی که امروز من و تو به عنوان قدیمی ازشون یاد میکنیم، تنها آثار ماندگار در تاریخ خواهند بود، البته چون هنر پدیده ی زنده ایه حتما بازم استعداد و پدیده ها در گذر سالها میان و میرن اما فکر نمیکنم ماندگار باشن، تو هر عرصه ای نگاه کنی همینطوره، جهان داره با سرعت نور به سمت ماشینی بودن و تولیدات فوری میره، دیگه حتی جیمز هتفیلد و لارس هجده ساعت سر یک نت یا استفاده ی ده ثانیه ای از یک ساز خاص در یک آهنگشون باهم بحث نمیکنن
    ما دوران طلایی هنر رو مصرف کردیم و دیگه هنر به اون سطح بر نمیگرده، و تولید کنندگان و گرداننده‌گان صحنه هنر مجبور به عوض کردن تعاریف و معیارها هستن هرروز تا سلیقه عام رو به سمت خودشون متمایل کنن و سطح درک و خواستِ مخاطب رو پایین بیارن و این کاریه که هرروز داره انجام میشه
    پس به آرشیوهای فیزیکی یا مجازیمون و سلیقه هامون بابد ببالیم چون قله و سنگ محک تاریخ هنر هستن

تجربه نشون داد که هنوز هم آلبوم خوب تو سال 2020 میشه بیرون داد. ولی واقعا مثلا آلبوم اخیر لیدی گاگا رو نمی تونم با آلبوم های قبلیش مقایسه کنم . متالیکا و .. هم هیچ وقت دیگه آلبومی مثل بلک آلبوم یا ریلود نخواهند داد ولی دلیلی نداره بگم اصلا آلبوم خوبی بیرون خواهند داد.

این تاپیک رو ادامه میدم. چند تا کار شاخص خوب در زمینه راک معرفی خواهند کرد. یکی از آلبوم های SCORPIONS این گروه زیبای آلمانی رو از روی LP ریپ کردم خوشبختانه آلبوم بلندی نبود 6 تراک اشتباه نکنم آلبوم LOVE DRIVE , گیتار های زیبایی داره.
    انجمن رو نگاه کردم اینجا قبلا خیلی پر بار بوده . الان متاسفانه .
    ..

16. 4 کاربر مقابل از vinyl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    برای من بهترین آلبوم اسکورپیونز Humanity Hour 1 هست که متأسفانه اونقدر خوب بود و اونقدر ترانه هاش عمیق بودن و طبیعتأ موزیکش باید همسطح ترانه هاش میبود که هرگز نه تونستن بعدش والیوم دو ش رو ارائه کنن و نه آلبومهای بعدیشون حتی نزدیک اون سطح هم نشد، اون آلبوم مثل یک سفر راک میمونه با ترانه هایی در شأن و بلندای راک، از ترک اولش میندازتت تو یه مسیر که همش منتظری ببینی تا کجا قراره این کمال‌گرایی رو ادامه بده؟! و در آخر میرسی به ترک آخر که به درستی چیدمان ترک ها هم ایمان میاری و اونجا بهت ضربه آخرو میزنه...

18. 3 کاربر مقابل از mahmudreza عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام خواهش میکنم آلبوم های تاپ انریکه ایگلیسیس رو بزاری؟؟؟؟؟؟ ونکته خیلی مهم شما آهنگاتون با انالیز صدا به صورت مستند مقدار دسیبل رو دادید ولی لطف کنید نرم افزار مربوطه رو هم برا دانلود بزارید خیلی متشکرم

20. کاربر مقابل از Elena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)