ناف چیست؟؟؟
کی میدونه واقعأ؟؟؟؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
جای انگشت آقای جنتی فزول که میخواسته ببینه گل آدم و حوا خشک شده یا نه!
میدونستی؟
خدایی میدونستی؟
من برم دنبال کشفیات بعدی
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
شـــ.ق درد بد نیست!!
یادگاریست از آنان که دوستشان داریم..
اما از ما دورند
بسه دیگه ! یه کم کــــ.سشر بگو بخندیم!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر شهید اندرزگو!
امروز از یه دختره پرسیدم از اینجا چطوری برم میدون ونک؟
برگشته میگه باید سوال کنی!
بهش میگم به نظرت الان دارم جفتگیری میکنم!
میگه:از اولم فهمیدم میخوای شماره بدی :| :|
ﺍﺭﺍﺫﻝ ﺍﺑﻦ ﺍﻭﺑﺎﺵ ﻧﻘﻞ ﮐﺮﺩﻧﺪﯼ ﮐﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﻭ ﺗﻦ ﺍﺯ ﻧﺴﻮﺍﻥ ﺩﺭ ﻣﻌﺒﺮﯼ ﺧﻠﻮﺕ ﻋﺒﻮﺭ ﻫﻤﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺭﺍﻩ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﺴﺪﻭﺩ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﻗﻮﻟﯽ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺧﻔﺖ ﺑﻨﻤﻮﺩندﯼ ...
ﻧﺴﻮﺍﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻟﺮﺯﻩ ﺑﺮ ﻣ.ﻤﻪ ﺷﺎﻥ ﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻓﺮﯾﺎﺩ « ﭘﻠﯿﺰ ﻫِﻠﭗ ﻣﯽ » ﺳﺮﺩﺍﺩﻧﺪ ﻭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺟﯿﻎ ﻫﺎ ﮐﺸﯿﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ و ب.یلاخ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﻣﻮﺍﺟﻪﮔﺸﺘﻨﺪ ...
ﺩﺭ ﻫﻤﯿﻦ ﺣﺎﻝ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﺧﺸﺘﮏ ﭘﺎﺭﻩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻫﻮﺍ ﭘُﺸﺘﮏ و کلّه ملق ﻣﯿﺰﺩ ﻭ بر در و دیوار راه همی برفت، "ف.اک یو " ﮔﻮﯾﺎﻥ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺗﺎﺭ ﻋﻨﮑﺒﻮﺗﯽ ﺍﺯ ﺧﺸﺘﮏ خویش ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﭘﺮﺗﺎﺏ ﻧﻤﻮﺩ ﻭ ﺳﭙﺲ نسوان را در آغوش گرفته و ﺩﺭ ﺍﻓﻖ ﻣﺤﻮ ﮔﺸﺖ ...
ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﺑﻪ ﻓ.ﺎﮎ عُظما ﺭﻓﺘﻪ ﯾﮏ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﻣﺜﻞ ﺑﺰ ﺑﻪ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺧﯿﺮﻩ ﮔﺸﺘﻪ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﺍﻭ ﭼﻪ ﺑﻮﺩ؟ ﻧﮑﻨﺪ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﻓﻀﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩ؟
ﭘﯿﺮ رهگذری ﮔﻔﺖ : خیر احمقها، ﺑﻪ ﺭﺍﺳﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﻭ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﻮﺩ ﺟﺰ «« ﺷﯿﺨﭙﺎﯾﺪﺭﻣﻦ »»
نقل است ﻣﺮﯾﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺷﯿﺦ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﯾﻨﭽﻨﯿﻦ ﻫﺎﻟﯿﻮﻭﺩﯼ ﺑﺪﯾﺪﻧﺪ با فریاد شیخپایدرمن چنان خشتکان خود دریدند که مدار زمین نیم درجه جابجا گشت....!
ﮔﻔﺘﻨﯽ ﺍﺳﺖ ﺍﺳﺘﮑﺒﺎﺭ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﻓﯿﻠﻤﯽ ﻣﺸﺎﺑﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺍﺳباﯾﺪﺭﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﻗﻌﻪ ﺳﺎﺧﺘﻨﺪﯼ ﻭ ﻓﺮﻭﺵ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪﯼ ﺩ.ﯾﻮﺛﻬﺎی ل.اشی...!
از سرنوشت نسوان نیز اطلاعاتی در دست نیست...
اول دبيرستان كه بودم يه معلم مطالعات اجتماعي داشتيم بسيچي بود همشم تو كلاس راس ميكرد. ك.سكش وقتي هم راس ميكرد نميرفت بشينه رو صندليش فقط يكم ك.ونشو ميداد عقب فكر ميكرد ما نميبينيم. خلاصه كه بچه بازي بود ك.سكش هنوز كه هنوزه واسم معماس عايا زنش بهش نميداد كه ميخواس مارو بكنه ؟؟
تعریف از خود نباشه
.
.
.
.
.
امروز نونوایی بودم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نحوه ي تدريس استاد:
علي آمد
علي:نهاد. آمد:گزاره
نحوه ي طرح سوال در امتحان:
نهادوگزاره وتمام اجزاء جمله رامشخص كنيد.
به مژگان سيه كردي هزاران رخنه در دينم
بيا كز چشم بيمارت هزاران درد برچينم.!!! :||
با رسم نمودار :||
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎ ﺍﯾﻨﻄﻮﺭﯾﻪ ﮐﻪ ...
ﺷﺒﺎ ﺑﺮﺍ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺎﺯﻭ ﺑﺴﺘﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺭﻩ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ
ﺻﺪﺍ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﻧﺸﻪ؛ ﺩﺭﻭ ﻧﻤﯽ ﺑﻨﺪﯾﻢ ...
ﺩﯾﺸﺐ ﻧﺼﻒ ﺷﺐ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻏﺮﻕ ﺩﺭ ﻓﮑﺮ ﻭ
ﺍﻧﺪﯾﺸﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﯾﻬﻮ ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﺷﺎﺷﯿﺪ ﺭﻭ ﻣﻨﻮ
ﺭﻓﺖ.
ﻻﻣﺼﺐ ﭼﺸﺎﺷﻢ ﺑﺎﺯ ﻧﮑﺮﺩ :|
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 58 مهمان ها)