نوشته اصلی توسط pirana مادرم یه عمه داره پولدار لب گور عمه ی مادرتو عشقه ، همینو بنداز بره عاقا مجتبی تبریک میگم ، ایشالله از زندگی در کنارش سیر شی
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 باشه به شرطی که پدر پدر پدر پدر پدر پدر پدربزرگش رو برات جور کنم قبلتا؟ تو اونی که گفتیو پیداش کن من قبول مکنم ، شجره نامشم بگردی نمیتونی پیداش کنی
نوشته اصلی توسط pirana مگه سیستان باشی وگرنه هرکجا که باشی میام پس سیستانی هستم پ.ن : اگه بدونی کدوم شهر هستم که باهام قطع رابطه میکنی
Malware, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss عمه ی مادرتو عشقه ، همینو بنداز بره عاقا مجتبی تبریک میگم ، ایشالله از زندگی در کنارش سیر شی هنوز زندگی نکرده سیر شدم .... دستت درد نکنه
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 پس سیستانی هستم پ.ن : اگه بدونی کدوم شهر هستم که باهام قطع رابطه میکنی زیر لفظی بدم عایا تا بگی؟
نوشته اصلی توسط rebasss تو اونی که گفتیو پیداش کن من قبول مکنم ، شجره نامشم بگردی نمیتونی پیداش کنی دهنت
نوشته اصلی توسط rebasss دیگه خود دانی ، پ.ن انگشتشو فاکتو بگیرا کالم دان بِیب
Malware, mojtaba00222, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss زیر لفظی بدم عایا تا بگی؟ اخه دوستون دارم
نوشته اصلی توسط rebasss عمه ی مادرتو عشقه ، همینو بنداز بره عاقا مجتبی تبریک میگم ، ایشالله از زندگی در کنارش سیر شی مجتبی الان گفتم مادرم بهش بگه پیرزن شاد بشه صواب ببری
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 پس سیستانی هستم پ.ن : اگه بدونی کدوم شهر هستم که باهام قطع رابطه میکنی آخ جون قزوینی ـی؟ به قزوینی تجاوز نکردم تا حالا دلم میخواد تجربه کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 84 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن