اقا این اینترتر من بد داره اذیت میکنه .... تا دیداری دوباره بدرود
Malware, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 در خدمتت هستیم برادر خدمت از ماست حاجی... صیغه ای چی داری تو دست و بالت؟
Malware, mojtaba00222, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 قربون دستت این نوید رو کت بسته بیار اینجا به راه راست هدایتش کنیم بزرگوار تقاصا دارم اون بنده حقیر و مفلس و ندار و آسمان جُل رو عفو بفرمایید ، خودم شخصا به یک سمتی هدایتش میکنم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss دهنش گـــاییدست شما کد چن بودی؟؟؟(فقط برا اطلاعات عمومی)
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 قربون دستت این نوید رو کت بسته بیار اینجا به راه راست هدایتش کنیم بپا من اومدم سقف خانقاه به گمراهی نره
نوشته اصلی توسط pirana خدمت از ماست حاجی... صیغه ای چی داری تو دست و بالت؟ اخه مردک اگه داشتم که این موقع اینجا بودم؟؟؟
نوشته اصلی توسط rebasss دهنش گـــاییدست به همین شدت؟ فقط خلوص نیت فراموش نشه
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اقا این اینترتر من بد داره اذیت میکنه .... تا دیداری دوباره بدرود ما مریدانت اندر غم رفتن شیخمان ، خشتکها دریدیم ، بطوریکه زمین چنان تکان خورد در محورش که امشب یک دقیقه از شب قبل طولانی تر خواهد بود
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اقا این اینترتر من بد داره اذیت میکنه .... تا دیداری دوباره بدرود حاجی یه آمار بده هنوز 10 دقیقه مونده... جون تو واسه یه جوون شهرکردی میخوایم دیشب واسه اینکه به گناه آلوده نشه خودشو سوزوند
نوشته اصلی توسط rebasss بزرگوار تقاصا دارم اون بنده حقیر و مفلس و ندار و آسمان جُل رو عفو بفرمایید ، خودم شخصا به یک سمتی هدایتش میکنم ویلا خالی داری؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 78 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن