دختر بهم پيام داده 85-20 ميگم هان؟ ميگه خره اصل دادم ديگه 20سالمه سايز م.م.ه هم 85 من هنوز که هنوزه موندم چي بهش بگم به نظر شما يه نه بگم و تو افق محو بشم يا يه بله بگم و تو م.م.ه غرق بشم؟
دختر بهم پيام داده 85-20 ميگم هان؟ ميگه خره اصل دادم ديگه 20سالمه سايز م.م.ه هم 85 من هنوز که هنوزه موندم چي بهش بگم به نظر شما يه نه بگم و تو افق محو بشم يا يه بله بگم و تو م.م.ه غرق بشم؟
ﺍﮔﻪ ﺧﺪﺍﯼ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺯﺑﻮﻧﻢ ﻻﻝ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﺨﺎﺩ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﻨﻪ !! ﻣﻦ ﻣﯿﺮﻡ ﺗﻤﺎﻡ ﻓﯿﻠﻢ ﺧﺎﮎ ﺑﺮﺳﺮﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺭﻭ ﻧﺸﻮﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻡ ﻣﯿﮕﻢ : ﺑﺒﯿﻦ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻟﺶ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﺯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺤﺼﻮﻻﺕ ﻓﺮﻫﻨﮕﯿﺘﻮﻧﻮ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ...
یارو وصیعت میکنه سنگ قبرمو با اب و صابون بشورید میپرسن برای چی؟ مگه هرکی رد شد بخوره زمین بخندم روحم شاد بشه!
دختر: الو عزیزم کجایی؟ پسر: خونمونم دیگه !! سرما خوردم.... دختر: من تو پارک پشت سرتم , یه کم از عشق جدیدت فاصله بگیر که اونم سرما نخوره!!! . . . . . . . . . . . پسر: اوشگول زنگ زدی به خط خونه !
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺻﺎﻑ ﺭﻓﺘﻪ ﺗﻮ ﺷﯿﺸﻪ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺭﻓﯿﻘﻢ! ﺍﻓﺴﺮ ﺍﻭﻣﺪ !! ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺳﺮﯾﻊ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺗﻮ ﺟﯿﺐ ﺍﻓﺴﺮﻩ ... ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻓﺴﺮ ﯾﻪ ﺟﻮﺭ ﮐﺮﻭﮐﯽ ﮐﺸﯿﺪﻣﻐﺎﺯﻩ ﻣﻘﺼﺮ ﺷﺪ
یارو میره سلمونی آرایشگره در حین کوتاه کردن
ازش میپرسه حال مادر زنت چطوره؟؟
یارو جواب میده : الحمدالله خوب هستند
.
.
بعد دو دقیقه دوباره آرایشگره میپرسه حال مادر زنت
چطوره؟؟
یارو میگه : سلام میرسونن
دوباره آرایشگره میخواد بپرسه یارو میگه :
تو چرا هی احوال مادر زن من و میپرسی؟؟؟
آرایشگره میگه آخه وقتی اسمش و میارم
موهات سیخ میشه راحت تر میتونم کوتاه کنم
دستهای... کوچکش ب زور ب شیشه های... ماشین شاسی بلند حاجی می رسد... التماس میکند. آقا آقا... تو رو خدا... یه شاخه گل ازم میخری؟ و حاجی بی تفاوت تسبیح درشتش را می گرداند... و برای فرج اقا دعا میخواند
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 54 مهمان ها)