3 چیز در دنیا هیچوقت تموم نمیشه . . . . . 1- حریم سلطان 2- خیانت دوست دختر آرمین 2afm ا3 عکس انداختن تتلو با رکابی! 4
3 چیز در دنیا هیچوقت تموم نمیشه . . . . . 1- حریم سلطان 2- خیانت دوست دختر آرمین 2afm ا3 عکس انداختن تتلو با رکابی! 4
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در زمان های قدیم پادشاهی بود بسیار دیـــوث که هر شب عادت داشتکـــ.ونهوزیرش بزاره بعد بخوابه
وزیره هم از ترسه اینکه کشته شه (بگـــ.ا بره :|) نمیتونست نه بگه به پادشاه
گذشت تا یه مدت به همین روال تا یه شب وزیره خسته شد به یه نوکر پول داد گفت امشب لباسه منو بپوش برو رو تختم دراز بکش شاه مباد میکنتت تو هم فقط دمر بخواب سره تو بر نگردون شاه خودش کارش تموم شد میره
شب میشه یاروکـــ.ونلخت رو تخت میخوابه و شاه میاد شروع میکنه به حرکت زدن تا کارش تموم میشه بعد به وزیر میگه : امشب چه تنگ و جمع و جور شدی
یارو هم که جای وزیر بود میگه نوکرم ( اینجا نوکرم منظورش ارادت نبود منظورش همون نوکر بود اما شاه برعکس فهمید)
شاه هم میگه این چه حرفیه شما آقایییی
اینجوری بود که کلمه ی آقایی وارد دایره لغات شد
اگر هم فکر میکنینکـــ.سشربود دیگه بضاعتمون همینه :||نکته اخلاق : هرکی گفت آقایی بزن تو گوشش دیوثو
..
ویرایش توسط rebasss : 12-11-2014 در ساعت 12:22 PM
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه بارم بچه داداشم موقع خواب گفت عمو داستان برام تعريف ميكني
من داستان شنگول منگولو گفتم نخوابيد
شنل قرمزي گفتم نخوابيد
شاه پريون گفتم نخوابيدآخرش صدااش در اومد گفت عمووو اينا ديگه خيلي خز شده واسم داستاني بگو كه توش دكتر بازيم داشته باشه
میدونید تو فیلم های وسترن؛ وقتی که دو نفر دوئل میکنند
معمولا کی حریفشو زودتر ناکار میکنه و زنده میمونه؟
.
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
خب معلومه . . . اونی که مارک هفت تیرش glx باشه…!
در حال حاضر 103 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 103 مهمان ها)