معتاده شب باصدای بوق ماشین عروس بیدار میشه میگه یه عمر از پشت داد کسی نفهمید!یه شب میخواد از جلو بده عالم وآدم باید خبردارشن!!!
معتاده شب باصدای بوق ماشین عروس بیدار میشه میگه یه عمر از پشت داد کسی نفهمید!یه شب میخواد از جلو بده عالم وآدم باید خبردارشن!!!
چه صبحی میشه اون صبحی که با صدای گوشی از خواب بیدار میشی صدات در نمیاد ! ولی از پشت خط یه صدای مهربون میگه : تنبل کوچولوی من پاشو میخوام روزمو با شنیدن صدات شروع کنم .. ماکه نداریم همچین صبحیو ولی هرکی داره خدا ازش بگیره به حق علی خیر هم نبینه ما که با صدای (آهن آلات ضایعات خریداریم) بیدار می شیم
اگر طاووس برای ناز کردن و روباه برای فریب دادن وتمساح برای اشک ریختن وکلاغ برای قارقار کردن داشته باشی دیگر نیازی به زن گرفتن نداری
همیشه پشت سر هر مرد موفق ، زنی است که نتونسته جلوی موفقیت شو بگیر
یه روز یه دختر دعا می کنه خدایا : من چیزی برای خودم نمی خوام فقط یه داماد خوب و خوشگل نصیب مادرم کن
پدر برای اولین بار دید که دخترش به جای اینکه دو ساعت با تلفن حرف بزنه بعد از یک ربع حرف زدن تلفن رو قطع کرد. پدر پرسید: کی بود؟ دختر جواب داد: شماره رو عوضی گرفته بود
سلامتیه دختری که وقتی بنز واسش بوق زد پیشه خودش گفت پیکان گوجه ای عشقمو عشقه بعد ماشین بنز زد لهش کرد . . .
نتیجه گیری :دختر خانوم وسط خیابون راه نرو هرکی واست بوق زد دلیل نمیشه که بخواد باهات دوس بشه
جهنم برای دخترا یعنی اینکه:
برین تو آسانسور
دکمه رو فشار بدید
در بسته میشه
بعد یهو میبینین یه سوسک بالدار رو سقفه
گریه نکنین…ادامه نمیدم
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)