در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (13 کاربران و 9 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روح صابر تا صب حضور داره تو تاپیک
کشاورزی فقير، شتر پیری داشت که یک روز اتفاقی به درون یک چاه بدون آب افتاد.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالشو ندارم بقیشو تعریف کنم
ولی تهش میخاست بگه آدمهای خوبی باشید
و از همه مهمتر اينكه
خواهرم حجابتو رعایت کن
ومن الله توفیق
تاحالا emam رو بر عکس خوندین ؟
عایا هنوز ایمان نمی اورید؟؟
ایمان بیارید ک.سکشــــــــــــــــــــ� �ـــاا
دیروز رفته بودیم خواستگاری
مامان دختره گفت:آقا پسرتون چه کاره هستند؟؟؟؟
بابام گفت:گوینده...
.
.
.
مامانه دختره گفت:به به،کدوم شبکه؟؟ چی میگن...؟؟؟
بابام گفت:تو شبکه های اجتماعی ک.س میگن...
كلأ دو دسته دختر داريم
يه دسته اونايي هستن كه تورو دوست دارن ولي به يكي ديگه م.يدن
يه دسته هم هستن يكي ديگرو دوست دارن ولي به تو م.يدن
ولي ما پسرا چون يكرنگ و صادق هستيم يه دسته بيشتر نيستيم
يكي رو دوست داريم ولي همه رو م.يكنيم
بعد بريد بشينيد بگيد ما پسرا چند رنگو د.يوثيم اصله كار دلمونه كه واسه يكي ميتپه اصلنم مهم نيست كه ش.ومبولمون واسه چند نفر ميتپه دل مهمه
باشد كه رستگار تر شويم
پیج مشکلات جنسی :
سلام يه سوال داشتم. ميشه يه دختر ٩ ساله با يه پسر ١٠ ساله در حد چند دقيقه س.كس داشته باشن و پ.رده دختره پاره بشه؟؟ لطفا جدي جواب بدين مرسى
.
.
• بسم الله الرحمن الرحیم. مملکت ب.گا رفته. یا ابرفرض سرجمع میشید 19 سال.
•خدايا خودت ظهور كن.. دختر 9 ساله مگه پ.رده داره؟؟
• سوال خیلی سنگین بود , فردا مدارس ابتدایی تعطیل :)))
• من 9سالم بود فکر ميکردم زنا مث مرغا تخم ميزارن
• یاااا روح القدوس :||| من تا پارسال فکر میکردم دخترا هم ك.يردارن ، الان پسر 10 ساله پ.رده میزنه :(((
• خارتونو گ.ائیدم.
من نمیدونستم مهد کودک هم مکانه! چقدر موقعیت از دست دادم
• قدیما جهشی میخوندن الان جهشی م.یکنن
• یعنی دکتربازی رو خیلی جدی گرفتن ؟؟؟؟
• اگه اون پسر ده ساله ایرانی باشه امکان حاملگی هم هست لطفا موضوع رو جدی بگیرید
• ما بیست سالمونه هنوز ج.ق میزنیم اینا تو نه سالگی م.یکنن
جوونی کجایی که ر.يدم بهت!!!
رفتم سوپرمارکت خريد کردم، موقع حساب کردن يارو فروشندهه گفت:
پنج شيش تا شصتا، اينم سي و پنج تومن جمعأ شد صد تومن !!!
الان سه ساعته قفلي زدم چطور و با کدوم فرمول رياضي حساب کرده به هيچ نتيجه اي نرسيدم !!
ولي احتمالا موقع حساب و کتاب دستش تو جيب شلوارش بوده واسه همين اينقد ک.يري حساب کرده
در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 70 مهمان ها)