هوس ماچ و موچ بازی کردم
هوس ماچ و موچ بازی کردم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
رفیقم با دوست دخترش بهم زده
من بهش گفتم :
رفیق غمت نباشه خودم کنارتم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الان بهم اس داده :
چی تنته..!!!!!!
بنظرتون بگم شلوار جافی بارکابی آبی ،
دوباره شکست عشقی میخوره ..!!!!!!
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
یک شب دو نفر به صورت اتفاقی یه مکالمهی طولانی و عالی رو باهم داشتن. احساسشون اونقدر بهم نزدیک شده بود که انگار بُعد جدیدی از جهان رو کشف کرده بودن. نیروی عجیبی اون دو رو به سمت هم میکشوند. و لحظهای بعد بیاختیار ساکت شدن، به چشمای هم خیره شدن و احساس کردن ذهنشون به هم پیوند خورده.
فرداش که از خواب بیدار شدن، هردو تردید داشتن، پس منتظر موندن تا اون یکی جلو بیاد. روز بعدش با خودشون گفتن حتماََ احساسشون اشتباه بوده. یک هفته بعد وانمود کردن که اون شب هرگز وجود نداشته. ماهها گذشت و اونا اونقدر از هم دور شده بودن که حتی اسم همدیگه رو هم به سختی یادشون میاومد.
ترس بزرگترین دشمن بشر بوده و هست.
و میشه گفت بزرگترین اشتباه، همون ترس از اشتباه انجام دادنِ کاره.
........
.گودر
پ.ن برای تو که در بندی
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
تو پيج مشكلات ج/نسي دختره نوشته:سلام ٢٠ ساله هستم.سايز س/ينه هام ٨٥ خالصه.بسيار هم نرمه.چجوري ميتونم س/ينه هامو كوچيك و سفت كنم؟ ممنونم و پاسخ هم وطنان عزيز١)خاك تو سرت :|٢)روزي ٣ بار يه قاشق خاك رس بريز سرت كه انقد ك/س مغزی .٣) بي لياقتِ بي شعور :/٤)يه بار ديگه خاك تو سرت(من همون شماره يكم گفتم تاكيد كنم كه خاك تو سرت)٥) ك-س-خولي يا نامحسوس داري امار ميدي ديو/ث؟٦) من به جا دوست پسرت بغضم گرفت.اميدشو از زندگي نااميد نكن!٧) ٨٥ خالص؟؟ بسيار هم نرم؟؟������آب قند لدفن������٨) هوي عن خانوم اونا مگه ماله خودته؟ اونا امانته دستت..٩) خر چه داند قيمت نقل و نبات جاكش!١٠) شما ادرس يا تلفن بده من خودم حضوري بهتون اموزش ميدم..١١) خاك تو سرت(باز من همون قبلي ام ..اثن اعصابم داغونهه...ميفهمييي؟؟..داغوو� �ن!!)١٢) قابل تعويض با ملك و ويلا و مازراتي عايا؟
..
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)