نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نوید در کودکی: این که تو و صابر هستید... من یه تنه از پسش برمیومدم
cherry, Malware, mojtaba00222, nader70, rebasss, SouRena!
نمیدونم کسی اینو گذاشته یا نه ... ولی برا محکم کاری
8813222, cherry, Malware, nader70, P!nk Rose, pirana, rebasss, soltangham, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss نوید دهنش بیشتر صافه ، چهارتا زن داره نه کمر براش باقی گذاشتم نه اعصاب چندتا زن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cherry, Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana این که تو و صابر هستید... من یه تنه از پسش برمیومدم من که وسط کویرم اتی در جریانه
cherry, Malware, P!nk Rose, pirana, rebasss, SouRena!
این هم اتی در کودکی:
123321, cherry, Malware, nader70, P!nk Rose, pirana, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 برا تو که خوبه منو زد اقــ.یم کرد بهتر... بچه میخوای چیکار... خواجه ـت که نکرد که
نوشته اصلی توسط cherry مهمانهای عزیز همگی خیلی آقایید، خیلی آقایی آقا ......اصلا رییس مونی ..............بفرما قلیون د لامصب ثبت نام کن تا کی میخوای از پشت پنجره نگاه کنی ...بیا تو گلم والا اَصَن معلوم نیس هستن یا نیستن نه لایک میکنن نه تشکر میزنن نه نقل قول میزارن نه اعتراض میکنن خیلی شبیه ایرانیا شدینا فقط نگاه میکنین اوه راستی اینجا ایرانه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
123321, amir_a2222, cherry, Malware, Metal, mojtaba00222, nader70, P!nk Rose, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط Peyman ما مخلص داش نوید گل هم هستیم چطوری گل پسر ؟ شکر خدا... شما خوبی سالاز؟ منور فرمودی
Malware, mojtaba00222, nader70, rebasss, SouRena!
اینم خودم در کودکی:
cherry, Malware, Metal, nader70, pirana, rebasss, samyar, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss فدا جنبتون فدا خندتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 106 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 106 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن