یک کیسه آرد در یخچال خود نگه دارید! حیرت آوره!!! چطور تا به حال راجع به آن چیزی نشنیده بودیم؟ من همیشه محل سوختگی را زیر شیر آب سرد می گرفتم. تجربه ی یک خانم با سوختگی ها: چندی پیش هنگام پختن ذرت، چنگالم را در آب جوش کردم تا ببینم که ذرت ها آماده هستند یا خیر؟! ولی اشتباها دستم در آب جوش رفت! همان طور که داشتم جیغ و فریاد می کردم، یکی از دوستانم که یک دامپزشک ویتنامی است، وارد خانه شد و پرسید که مقداری آرد ساده دارم یا نه؟ من کیسه را آوردم و او دست مرا در آن فرو برد و به من گفت که دستم را به مدت 10 دقیقه در آن آرد نگه دارم. و من هم همین کار را کردم. او به من گفت که در ویتنام، مردی آتش گرفته بود و آنها در حالی که همه ترسیده بودند، برای خاموش کردن او کیسه ای آرد بر سر و تن او پاشیدند، و در کمال تعجب دیدند، نه تنها آن آرد آتش را خاموش کرد، بلکه باعث شده بود که او حتی یک تاول هم نزند!!! خلاصه، من دستم را به مدت 10 دقیقه در کیسه ی آرد نگه داشتم و وقتی آن را بیرون آوردم، دیدم که حتی یک رد قرمزی و یا تاولی روی آن وجود ندارد و از همه مهمتر، به هیچ عنوان دردی هم نداشت.