نوشته اصلی توسط rebasss گفتم داشی ، فک کنم دیشب حذف شد بی تو اصن صفا نداره ، تمام صفای پست گذاشتن اینجا فقط لطف حضور تو و نوید هستش آخرش شرمنده کردی... اولش میخواستم بگم الکی میگی من تمام پستای دیشبُ خوندم و لحظه وقوع حادثه خضور داشتم سراغی از شیخ الشیوخ نگرفتی
mojtaba00222, nader70, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 قهری حالا؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اشتب نکن بگ.ا داخل است خارج نیس عایا بهتر آن نیست که هر شهر و دیار تولیدات بازار خود را به مصرف برساند؟
Malware, mojtaba00222, nader70, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss خدا نکنه در بیار بخندیم ، هر کی در نیاورد از صب 7 بار دراوردم ایا ایمان نمیاوری؟؟؟؟ حالا ایمان نیاوردی دیگه امیدو بیار
Malware, nader70, pirana, rebasss
بفرمایید صبحانه ناهار شام...
نوشته اصلی توسط pirana آخرش شرمنده کردی... اولش میخواستم بگم الکی میگی من تمام پستای دیشبُ خوندم و لحظه وقوع حادثه خضور داشتم سراغی از شیخ الشیوخ نگرفتی فدا بشم یعنی واقعا ندیدی وقتی دیشب شیخ اومده بود اسمشو کپی کردم یه پست دادم رفیق دلمون برات تنگ شده بود ، تو هم همونو نقل گرفتی گفتی می تو ... واقعا یادت نمیاد یا خودت زدی به یاد نیاوردن؟
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, nader70, pirana
نوشته اصلی توسط pirana قهری حالا؟ مگه من اتی هستم؟؟؟
nader70, pirana, rebasss
بزن ک ف دس.تی رو به افتخارش
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana عایا بهتر آن نیست که هر شهر و دیار تولیدات بازار خود را به مصرف برساند؟ خیر
نوشته اصلی توسط rebasss فدا بشم یعنی واقعا ندیدی وقتی دیشب شیخ اومده بود اسمشو کپی کردم یه پست دادم رفیق دلمون برات تنگ شده بود ، تو هم همونو نقل گرفتی گفتی می تو ... واقعا یادت نمیاد یا خودت زدی به یاد نیاوردن؟ زنده باشی من که اصلا امروز امتحان داشتم دیشب نیومدم توهم زدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 88 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن