نوشته اصلی توسط pirana پیمان استاد ماست در امر عکاسی... اگر ما سوژه هامان را در ذهن پرورش میدهیم پیمان در واقعیت به جستجوی آن میرود... فی المجلس میپذیرم آقا چوب کاری نکن ... یه دوستی دارم ازش چندبار عکس گرفتم بهم میگه با این عکسایی که ازم گرفتی انقدر مخ زدم. ..ینی میخوام بگم دستم تو کار خیره.
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, nader70, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط nader70 با دوست دخترم رفتم کافی شاپ ،دوطبقه بود... میخاستم بگم بریم بالا دنجه !! زبونم نچرخید گفتم بریم بالا جن.ده!! دی.وث با زانو گزاشت تو تخ.م.ام:(( عقیم نشم خوبه نوش جونت
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss با شیخ رفته دَدَر دودور به به به چه کار پسندیده ای باشد که ون ارشـ.ـاد بهشان گیر دهد بخندیم نوشته اصلی توسط Peyman داداش میترسم تو زحمت بیافتی ، هوا هم سرده ، سردیت میکنه ... واسه خودت گفتم به من چه اصن
Malware, mojtaba00222, nader70, P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss پسرداییم رفته مکبر نماز جماعت شده کلمه رکوع یادش رفته ...گفته دولاشید... امام جماعت تو رکوع قفل کرده گوزیده..صف اول همه پاچیدن از خنده.صف دوم یه عده شاشیدن صف سوم خودشونو زدن صف چهارم.از مسجد فرار کردن....
نوشته اصلی توسط rebasss دمش گرم هنوز خوابه... کیـــ.رمو میگم سابقه نداشته تا این وقت بخوابه مادرتو گلشيفته خدایی خیلی زشت و بد هیکله
نوشته اصلی توسط rebasss رفیق لاوتم گُراگُر(شدید) تو در عنفوان جوانی چُنین هستی در عنفوان پیره کفتاری چگونه خواهی بود ما گراگرتر به ذرث قاطع که خودت گفتی این چنین تر خواهم بود
نوشته اصلی توسط pirana به به به چه کار پسندیده ای باشد که ون ارشـ.ـاد بهشان گیر دهد بخندیم کجایِ کاری ، شیخ دودورشو بیرون نیاورده کارش تموم شد ، الان عمت داره به شیخمون میخنده انقدر شیخ مانور رفت آخر کار دستش داد
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, nader70, P!nk Rose, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss عشق یعنی ... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اسم اکانت رو ببینین توروخدا
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
aminkeshavarz, Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss, yasin6
نوشته اصلی توسط Peyman آقا چوب کاری نکن ... یه دوستی دارم ازش چندبار عکس گرفتم بهم میگه با این عکسایی که ازم گرفتی انقدر مخ زدم. ..ینی میخوام بگم دستم تو کار خیره. بــــــــــه... احسان بیا که خدا رسوند... قربون دستت 4تا عکس از این احسان مورد نظر بگیر خدا خیر دنیا و آخرت رو باهم بکنه تو پاچه ـت
aminkeshavarz, Malware, mojtaba00222, nader70, P!nk Rose, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن