اتفاقا میخواستم اول بگم که شاید بعضی از اینا فسیل باشه. اما گفتم قاطی بقیه پست های فسیل میره و شاید واسه بعضی ها جدید باشه یا با خوندن دوبارش کمی لبخند به لباشون بیاد
شما که پست های موجود میخونی پست مشابه به من نشون بده؟ هر کدوم مشابه بود بگو حذفش کنم؟؟
بعدشم قضیه خوانندگی چه ربطی داشت به این؟؟ اینجا پست گذاشتن لطف به بقیه هست و هیچ خیری واسه طرف نداره، اما خوانندگی واسه بعضی ها خود نمایی و... البته شاید بعضی ها همیچن تصوری دارن که اینجا پست میذارن فکر میکنن خواننده ان
خواهش،
بعضی مواقع هست کلمه ای رو حتی با فاصله یا این / بنویسی بازم مشکل ساز میشه. اما کلمه ای مثل فیل تر که سایت بجاش ستاره(*) میزاره رو ، خیلی از سایت ها واسه کالاشون تبلیغ کردن و مشکلی هم نداره. واسه همینم من وقتی ببینم کلمه ای مشکوک هست اول خودم سرچ میکنم و میبینم سایتی که این کلمه رو گذاشته باز میکنه یا نه بعد میذارم.
در مورد خوندن پست های بقیه هم قبلا گفته بودم چون تاپیک شلوغ شده نمیشه راحت همه مطلب هارو خوند، مثلا امروز اومدم چندتا جوک بخونم اما هرچی صفحه هارو عقب جلو میکردم به حرف میخوردم و بیخیال شدم
ﺩﻗﺖ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﮐﻪ ﺧﻮﻥ ﺷﻬﯿﺪﺍﻥ فقط ﺑﻪ ﺣﺠﺎﺏ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎ ﺣﺴﺎﺳﻪ،
ﺑﻪ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﻣﺴﻮﻭﻟﯿﻦ ﻭ ﺩﺯﺩﯾﻬﺎ ﻭ ﺍﺧﺘﻼﺳﻬﺎ اصلا هیچ حسی نداره!!!
..
الیزابت استون
بچهدار شدن تصمیم خطیریست. با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تان به سر برد.
ویرایش توسط H@med7 : 01-13-2015 در ساعت 06:20 PM
سیاست در برابر صداقت دیگران خیانت و صداقت در برابر سیاست دیگران حماقت است
در حال حاضر 103 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 103 مهمان ها)