نوشته اصلی توسط pirana خوبی شما؟ خیلی هم خوب كوفت ميزنمتا من چه ميدونستم اينجا معاني كلمات هم فرق ميكنه
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss برو مفسد ؛ برو از عاقبتت بترس ، من تو مسایل خاک بر سری ک جلو رو با ک عقب از هم تشخیص نمیدم به من نگـــــــــو..... من تو رو میشناسم..... با همین م.مه هام بهت شیر دادم
Malware, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana
نوشته اصلی توسط rebasss شیخ به جوونیم رحم کن ، لِنتیا یه چی بگم بمیرین از خنده انقدر با فروشنده مطلقم گفتین که یه ماجرایی براش پیش اومد مجبور شد بره ، دهتون سرویس کمتر بگین با مردم مخصوصا نوید حقته
نوشته اصلی توسط rebasss شیخ به جوونیم رحم کن ، لِنتیا یه چی بگم بمیرین از خنده انقدر با فروشنده مطلقم گفتین که یه ماجرایی براش پیش اومد مجبور شد بره ، دهتون سرویس کمتر بگین با مردم مخصوصا نوید هیچ ماجرایی پیش نیومد... هی نخ داد هی کم محلی کردی پرید دیگه
Malware, mojtaba00222, nader70, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss مینا خانوم خنده های کذایی اینا رو میبینی ؛ نیگا چیکار کردی با ما لنتیا بی منظور گفته حتما به نظر میرسه که با منظور بوده
Malware, nader70, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط rebasss مرسی ریکا جان ، مازنی هستی دیگه؟ تی فدا اره
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط Malware فکر کنم 16 شده بودم. خداوکیلی چجوری زدی که 12 اومد. یعنی بعد این همه سال مجاهدت در راه م.مه هایی که میومدن ازت خرید میکردن هنوز فرق م.مه ی تقلبی و واقعی رو نمی دونی. کلک ـشه بابا 21 برعکس میگه که نخوره تو ذوق ما
نوشته اصلی توسط rebasss مینا خانوم خنده های کذایی اینا رو میبینی ؛ نیگا چیکار کردی با ما لنتیا بی منظور گفته حتما به هر حال خیلی آقایی
نوشته اصلی توسط pirana فرداس امتحانش؟ بیخیال شدی که الان اینجای؟ نه ... فردا نیس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 80 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن