صفحه 1712 از 3602 نخستنخست ... 71212121612166217021710171117121713171417221762181222122712 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 17,111 به 17,120 از 36012

موضوع: ☺ تاپیک شادی ☺ : جملات کوتاه + ترول + پیامک و سرگرمی + آپدیت

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها
    گفتم که من تا الان یک پست هم تو باران تا به حال گزارش ندادم، چه برس همین تاپیک !! می تونید از مدیر زپرتی بپرسید !
    در ضمن من الان نیاز به محبت دارم ، محیط برام نا آشناسیت
    پس یعنی تو سایتای دیگه گزارش دادی دیگه؟
    نیازمندِ آرامش نیومده باز شروع کردی که ؛ بد گفتن و لقب زشت دادن به کسی حالا هر کی نشان از ضعف داره ها ، تو پشتِ کسی بد نگو ما میلاد و مجتبی رو میفرستیم نیازاتو برطرف کنن ...
    نکته هم اینکه فرقی نمیکنه ها گزارش دستی باشه یا شفاهی ، حالا دکمه گزارش رو نمیزدی بصورت شفاهی که گزارش میدادی ، الان بجا حق به جانب بودن باید یه دستمال حریر با یه مخمل برداری بیای سراغ منو نوید ؛ نوید دادا تو مخمل میخوای یا حریر؟
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

2. 5 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. 11 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ﺩﺧﺘﺮﯼ ﻛـــ.ﺮﺳﺘﯽ ﺟﺪﯾﺪ ﺧﺮﯾﺪ
    ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﺮﻛﺸﯿﺪ ﻭ ﺯﻭﺩ ﺩﻭﯾﺪ
    ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭﯼ ﻧﺸﺴﺖ ﺩﺭ ﮔﺬﺭﯼ
    ﻛﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻣﯿﮕﺬﺷﺖ ﺗﮏ ﭘﺴﺮﯼ
    ﭘﺴﺮ ﭘﺮﻓﺮﯾﺐ ﻭ ﺣﯿﻠﺖ ﺳﺎﺯ
    ﺭﻓﺖ ﻛﻨﺎﺭ ﺩﺧﺘﺮ ﻭ ﻛﺮﺩ ﺁﻭﺍﺯ
    ﮔﻔﺖ ﺑﻪ ﺑﻪ ﭼﻘﺪﺭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ
    ﭼﻪ ﺳﺮﯼ ﭼﻪ ﺗﻨﯽ ﻋﺠﺐ ﭘﺎﯾﯽ
    ﮔﺮ ﺗﻮ ﺧﻮﺵ
    ﺳــ.ﯿﻨﻪ ﺑﻮﺩﯼ ﻭ ﺧﻮﺵ ﻛـــ.ﻮﻥ
    ﻧﺒﻮﺩ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺗﻬﺮﻭﻥ
    ﺩﺧﺘﺮﮎ
    ﺳـــ.ﯿﻨﻪ ﺍﺵ ﻧﻤﺎﯾﺎﻥ ﻛﺮﺩ
    ﺑﻬﺮ ﺍﺛﺒﺎﺕ ،
    ﻛـــ.ﻮﻥ ﺧﻮﯾﺶ ﻋﺮﯾﺎﻥ ﻛﺮﺩ
    ﺗﮏ ﭘﺴﺮ ﺣﺎﻝ ﺩﺧﺘﺮﮎ ﻛﻪ ﺑﺪﯾﺪ
    ﺑﯿﻨﻮﺍ ﺭﺍ
    ﺑﮕـــ.ﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺯﻭﺩ ﺭﻣﯿﺪ

6. 12 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

8. 11 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    پس یعنی تو سایتای دیگه گزارش دادی دیگه؟
    نیازمندِ آرامش نیومده باز شروع کردی که ؛ بد گفتن و لقب زشت دادن به کسی حالا هر کی نشان از ضعف داره ها ، تو پشتِ کسی بد نگو ما میلاد و مجتبی رو میفرستیم نیازاتو برطرف کنن ...
    نکته هم اینکه فرقی نمیکنه ها گزارش دستی باشه یا شفاهی ، حالا دکمه گزارش رو نمیزدی بصورت شفاهی که گزارش میدادی ، الان بجا حق به جانب بودن باید یه دستمال حریر با یه مخمل برداری بیای سراغ منو نوید ؛ نوید دادا تو مخمل میخوای یا حریر؟

فارسی نوشته بودم ا / از این کار ها نکردم ، جایی دیگه هم نیاز ندارم ، من خودم انجمن دارم ( سایت دارم انجمن ) خودم همه چیزش دستم نیازی نیست بخوام خودما شیرین کنم برای کسی / افتاد ؟
    د ر ضمن بهت گفته بودم اینا فقط قبل این آشنایی ما بودمه و اون مدیر زپریت اگه پول از من گرفته بود تا خحالا منا رو سرش میزاشت ، نهخ اینکه بیاد اینتجا آشوب کنه و فتنه بندازه و شما هم اونا بمالید ، نه من من شما را ؟ این حرکت شما به دسمال بیشتر نیاز داره تا من >

10. 5 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    امیر ، اومده بود اینجا ... من سایت را به دقت می بیتننم زیاد نمی آید این تاپیک ... مگر گزاش داده باشن !!
    الن کدومتتون دسمالش را برداشته گزارش داده پست های من را ؟؟؟

چرا یواشکی آقا بیاید به خودم بگید بیشتر اثر بخشه ها ؟ تا خودتون را شیرین کنید ، والا....

قبلا هم یکبار قبل این را گفته بودم ، ولی بخاطر این حرف های شما یکبار دیگه می گم ، که به دید خودتون نگاه نکنید :

من تو اینرتنی و شبکه و سایت های که در دست دادم ، جایی هستم که خداایش موزیک باران در جلوی آنها هیچه ، اینجا و لی بخاطر دوستی هایی که از قبل داشتم ( انجمن قبلی که پردید ) ، وگرنه نیازی ندارم کسی زا بمالم ، در ضمن با کسی که بمالم تازه برعکس باهاش مکشل هم دارم ، چه برسه ( مشکل از انجمن قبلی هم بوده- بهتره خودش بیاد بگه که بعضی وقت ها به شوخی هم یه کلمه خاصی بهش می گفتم )
    ولی اینجا دیگه صفای باران قدیم را نداره ، جو گرم و صمیمی، حالا هر کی هر برداشتی می خواد می کنه ،
    پس لطفا دیگه این مسائل را دوستانه می خواهم ازتون تکرار نکنید، هرچند کافر همه را به کیش خود می پنداره !
    ویرایش توسط ehsansalehi : 01-15-2015 در ساعت 04:05 PM

12. 5 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها

فارسی نوشته بودم ا / از این کار ها نکردم ، جایی دیگه هم نیاز ندارم ، من خودم انجمن دارم ( سایت دارم انجمن ) خودم همه چیزش دستم نیازی نیست بخوام خودما شیرین کنم برای کسی / افتاد ؟
    د ر ضمن بهت گفته بودم اینا فقط قبل این آشنایی ما بودمه و اون مدیر زپریت اگه پول از من گرفته بود تا خحالا منا رو سرش میزاشت ، نهخ اینکه بیاد اینتجا آشوب کنه و فتنه بندازه و شما هم اونا بمالید ، نه من من شما را ؟ این حرکت شما به دسمال بیشتر نیاز داره تا من >
    خودتو پاره نکن ؛ چیزی که من یادم میاد من اینجا یه ماهو نیم فعالیت کردم تو تمام مدت تو میگفتی جکات باحاله ، از همون اولم میگفتی ، بعد از یه ماهو نیم امیر اومد گفت نباید از این جکا بزارینو منم گفتم باشه من میرم ، حتی انقدر از جک خوشت اومده بود گفتی شمارتو بده باید اس های باحالیم داشته باشی که من ندادم شمارمو
    وقتی داشتم میرفتم تو گفتی هر چی مدیر میگه گوش کنین ، به من گفتی برو یه تاپیک دیگه ای بزن تو میتونی با تاپیکای دیگه هم ادامه بدی ...
    تا اینجا که لابد آشنا نبودی بعد از دو ماه که من اومدم یهو آشنا شدیم لابد ...
    پسر جون من همه اینا رو یادم میاد با خنده و شوخی جوابتو میدم ؛ اونوقت تو طلب کاری ، تو ناراحتی؟
    خجالتم خوب چیزیِ ، یه دفتر بردار یکم تمرین کن بکشش ...

14. 5 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    خودتو پاره نکن ؛ چیزی که من یادم میاد من اینجا یه ماهو نیم فعالیت کردم تو تمام مدت تو میگفتی جکات باحاله ، از همون اولم میگفتی ، بعد از یه ماهو نیم امیر اومد گفت نباید از این جکا بزارینو منم گفتم باشه من میرم ، حتی انقدر از جک خوشت اومده بود گفتی شمارتو بده باید اس های باحالیم داشته باشی که من ندادم شمارمو
    وقتی داشتم میرفتم تو گفتی هر چی مدیر میگه گوش کنین ، به من گفتی برو یه تاپیک دیگه ای بزن تو میتونی با تاپیکای دیگه هم ادامه بدی ...
    تا اینجا که لابد آشنا نبودی بعد از دو ماه که من اومدم یهو آشنا شدیم لابد ...
    پسر جون من همه اینا رو یادم میاد با خنده و شوخی جوابتو میدم ؛ اونوقت تو طلب کاری ، تو ناراحتی؟
    خجالتم خوب چیزیِ ، یه دفتر بردار یکم تمرین کن بکشش ...
    یه سری چیز ها سان آدم باید براشون وقت بزراه ، اما وقتی می فهمی فایده ای نداره ... مثل همون مردن میمونه که مرگش برای اطرافیان سخته و خوده مرده نمی فهمده.... !
    حال بحث ندارم باهات
    خلاصه کلام من اینکه ، من گزارش پست کسی را ندادم ، اون چیزی هم که گفته بودم برای تاپیک ، بخاطر بودن جو دوستانه بچه ا بوده که تاپیک یا بچه ها یا سایت از دست ندهیم ، اما همه کجکی برداشت کردن که من گزارش دادم برای افراد خاص!
    دیگه دوستی ها رنگ شون اینجا پریده ، بخاط رموضع گیری ها یی که بی دلیل نسبت به من شد،
    خوش باشی پسر، ولی ادب را همیشه یادت باشه
    ویرایش توسط ehsansalehi : 01-15-2015 در ساعت 04:19 PM

16. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

18. 6 کاربر مقابل از AL222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    دوستان من بخام پست های هر صحفه 40 تا بشه چه غلطی باید بکنم
    یکی از دوستان یادمه میگفت میشه

20. 6 کاربر مقابل از AL222 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 1712 از 3602 نخستنخست ... 71212121612166217021710171117121713171417221762181222122712 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع