نوشته اصلی توسط pirana ایشالا خدمت برسیم یه دونه از اون اوژینالاتون واسمون زمین بزنی میگن تو خدمت خیلی بیشتر میچسبه بیا بیا بیا بریم لب دریا ، تو جنگل ، پشت اون درخت مرختا ... خونه درختی .... و دیگر هیچ ... چایی بخوریم دور همی
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss نه ، قابلیت شخصی هر فرد منحصر به خودشه ، حالا عجله نکن میام قابلیتمو بهت نشون میدم متوجه میشی بیا ببینم چند مرده حلاجی
نوشته اصلی توسط pirana وقت جدایی گلنار از مجتبی رسیده ها من تا زنده هستم گلنار ازم جدا نمیشه
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana بیسکوییتم دهنت مصرف کاکائوت رفته بالا
نوشته اصلی توسط pirana ماچشم کردی پیش از راهی کردنش؟ انشالله که خوب خوب بشی شاید کارنامه هاشونو گرفتن ماماناشون مودمشونو برداشته بوسیدمش ، بوسیدمش ، بوسیدمش از دور ... فدااا نکته ظریفی بود
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط MAHAK دیگه نمیام قم شوخو کردم ..... بیا یه ادرس هتل خوب هم بهت میدم
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 من تا زنده هستم گلنار ازم جدا نمیشه موز بزن تا گلنار از کنارت تکون نخوره
نوشته اصلی توسط MAHAK می مونم همین رشت حداقل دوسم دارن من به خواطر خودت میگم..... اصن بیا دو سه تا جین شیخ بدم ببر
نوشته اصلی توسط pirana نه جان پیمان دید که اوضاع هوا رو... اصن تو کجا بودی؟ نزدیکای رشت بودی نه؟ اصن بره پیش صابر
نوشته اصلی توسط Peyman بیا ببینم چند مرده حلاجی کار از نخ دادن گذشته ، رو دست پوریا جونم بلند شدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن