ما یه زمانی مدارکمون رو فرستادیم استرالیا برا ویزای تحصیلی، یه حسی بهم میگه هنوز وزیر آموزش استرالیا کمر راست نکرده سر اون جریان![]()
ما یه زمانی مدارکمون رو فرستادیم استرالیا برا ویزای تحصیلی، یه حسی بهم میگه هنوز وزیر آموزش استرالیا کمر راست نکرده سر اون جریان![]()
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
والا این نت های عاشقونه و عمق فاجعه رو که میبنیم میگم من گوه بخورم عاشق بشم! والا پاهامون رو میذاریم رو هم تخمه میشکنیم، غم هجران هیج کسی هم ما را نخواهد کشت! اگه فک میکنین من اون گربه ای هستم که دستم به گوشت نمیرسه....... کاملا در اشتباهید! من بابام قصابی داره
هر بادمجونی به ما میرسه میگه من موزم
آریایی، میمیرد ... ولنتاین نمیپذیرد![]()
شب همگی قشنگ![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
من از نامردمی ها سخت بيزارم
من از دشنام نامردان سخت بيزارم
من از آنان که پندارند دوستی مهربانند
و در پشت دشنه دارند سخت بيزارم
من از آنان که خودخواهندو نالايق
من از آنان که پوچندو رياکارند سخت بيزارم
من از آنان که عشق خويش را
بر سر راه يتيمخانه گذارند سخت بيزارم
من از دلداده ای کز سر نامردی
به دلدارش جفا کرده سخت بيزارم
من از تو ای که پنداری يک انسانی
ولی در پشت قاب خويش شيطانی سخت بيزارم
چرا آقایان از صدای خانم ها خیلی حساب می برند؟!!
تا به حال فکر کرده اید چه سری هست که وقتی از gps ماشینتان استفاده می کنید یک خانم راهنمای شماست، یا چرا مثلا در سمند، یک خانم مسولیت هشدار دادن به شما را بر عهده دارد، چرا در مترجم گوگل تلفظ صدای لغات توسط یک خانم بیان می شود یا چرا اپلیکیشن سیری آیفون یک بانو مهربان هست نه یک مرد مهربان؟چراداخل متروصدای خانم ایستگاه رااطلاع میده نه یک آقا؟
در واقع، دلایل زیادی وجود دارد. دلیل اصلی احتمالا مسایل بیولوژیکی است. تحقیقات نشان داده انسان ها به سادگی در مقابل صدای زنانه واکنش نشان می دهند. علت اصلی این واکنش بر می گردد به دوران جنینی و شنیدن اولین صدای زیبای مادر.
در حال حاضر 223 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 223 مهمان ها)