الهی روز ولنتاین در سراسر کشور
برف شدید...
تگرگ...
سیل...
و زلزله
بیاد تا این دختر پسرا نرن بیرون به هم کادو بدن.... :|
والا ....
حسود نیستمااااا فقط دلم بلاهای طبیعی میخواد هوس کردم میفهمی؟؟؟؟؟
الهی روز ولنتاین در سراسر کشور
برف شدید...
تگرگ...
سیل...
و زلزله
بیاد تا این دختر پسرا نرن بیرون به هم کادو بدن.... :|
والا ....
حسود نیستمااااا فقط دلم بلاهای طبیعی میخواد هوس کردم میفهمی؟؟؟؟؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﭘﻨﺪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﺗﻮﻥ ﺑﺬﺍﺭﻡ
ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﮐﺎﺭ ﮐﻨﯿﺪ
ﮐﻪ ﺑﻘﯿﻪ ﮐﺎﺭ ﻧﮑﺮﺩﻧﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﺑﺪﻥ
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
دکل حفاری... محل کار دوستم... دیروز
هوای خوزستان شده مثه فیلمای ایران قدیم
بیبیسی به داعش میگه "پیکارجویان"، یعنی اگه هیتلر رو میدادی دست BBCPersian
اسمش رو میگذاشت "نو اندیش سیبیل قشنگ"!
سلام دوستان همانطور که میدانید جدیدا سری تازه ای از مطالب طنز در صفحات مجازی رواج پیدا کرده، به این صورت که اشخاص مختلف چیزی مینویسند و در آخر آن اضافه میکنند:"الکی،مثلاً من....هستم"
اما ریشه ی این جوک ها کجاست؟
بررسی های متعدد افراد مختلف نشان میدهد که بعضی از جوک ها توسط اشخاصی نا معلوم به طور همزمان وارد شبکه های اجتماعی میشود؛اما این افراد کیستند؟
چندی است که در پنتاگون،وزات دفاع ایالات متحده ی آمریکا جنگ نرم با ایران در دفتری که به همین منظور بازگشایی شده به طور جدی شروع شده که یکی از بخش های این دفتر با رصد شبکه های اجتماعی ایران و نفوذ در میان ایرانیان،کنترل بسیاری از پیام های مردم را به دست گرفته اند. پیام های (الکی،مثلاً من)نیز اقدامی است که به تازگی جهت اطمینان از حضور موثر خود در میان ایرانیان توسط عوامل آمریکایی انجام شده است.
هدف از این کار مطمئن شدن از موثر بودن پیام های خودشان است تا زمانی که پیام های ضد انقلابی شان را رواج خواهند داد مطمئن باشند که پیام هایشان به سرعت رواج خواهد یافت.
بیایید با کپی نکردن این پیام ها،
جلوی نشرشان که نوعی تقلید نا آگاهانه است را بگیریم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی،مصلن من کارشناس جنگ نرمم!!!������������������
سلام دوستان همانطور که میدانید جدیدا سری تازه ای از مطالب طنز در صفحات مجازی رواج پیدا کرده، به این صورت که اشخاص مختلف چیزی مینویسند و در آخر آن اضافه میکنند:"الکی،مثلاً من....هستم"
اما ریشه ی این جوک ها کجاست؟
بررسی های متعدد افراد مختلف نشان میدهد که بعضی از جوک ها توسط اشخاصی نا معلوم به طور همزمان وارد شبکه های اجتماعی میشود؛اما این افراد کیستند؟
چندی است که در پنتاگون،وزات دفاع ایالات متحده ی آمریکا جنگ نرم با ایران در دفتری که به همین منظور بازگشایی شده به طور جدی شروع شده که یکی از بخش های این دفتر با رصد شبکه های اجتماعی ایران و نفوذ در میان ایرانیان،کنترل بسیاری از پیام های مردم را به دست گرفته اند. پیام های (الکی،مثلاً من)نیز اقدامی است که به تازگی جهت اطمینان از حضور موثر خود در میان ایرانیان توسط عوامل آمریکایی انجام شده است.
هدف از این کار مطمئن شدن از موثر بودن پیام های خودشان است تا زمانی که پیام های ضد انقلابی شان را رواج خواهند داد مطمئن باشند که پیام هایشان به سرعت رواج خواهد یافت.
بیایید با کپی نکردن این پیام ها،
جلوی نشرشان که نوعی تقلید نا آگاهانه است را بگیریم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی،مصلن من کارشناس جنگ نرمم!!!😝😝😝
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)