نوشته اصلی توسط rebasss همراهانتو واگذارشون میکنم به عمت شصت و سه بار گفتم تهنا بیا
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman استاد عمته ... ما پیش عمت درس پس میدیم کنن قیمتش یکم بالاست ولی خب رنگ هاش پخته تره ... استـــــــــــــــــاود... پس چی پیشنهاد میدی؟
نوشته اصلی توسط Peyman اهواز میگن برق ها هم قطع شده .. فکر کنم شما بخواین بین زامبی ها هم حمله بکنن صلاح نیست برین
8813222, Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman بالاخره تموم شد .... دوستان یه نظری بدین ... اگه مشکلی داره درستش کنم یه وقت این مهندسه چوب نکنه تو پاچمون خیلی هم خوب بود
دوستان دیگه سوبرا پیداتون نمیشه... بیاید بازی کنیم خب
نوشته اصلی توسط pirana استـــــــــــــــــاود... پس چی پیشنهاد میدی؟ کانن یا فوجی هر دو تا خوبن
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana دوستان دیگه سوبرا پیداتون نمیشه... بیاید بازی کنیم خب ادمینش فقط ادد میکنه ... دیگه پیداش نیست اصلا
نوشته اصلی توسط Peyman بالاخره تموم شد .... دوستان یه نظری بدین ... اگه مشکلی داره درستش کنم یه وقت این مهندسه چوب نکنه تو پاچمون بسی عالی ، دقیقا درباره چی باید نظرمو ابراز کنم تهنا نظری که بنظرم میرسه که به نظرت برسونم اینه که اینجانب نظر خاصی نرم فقط دختره رو بفرست تو آفتاب وایسه یکم برنزه شه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss بسی عالی ، دقیقا درباره چی باید نظرمو ابراز کنم تهنا نظری که بنظرم میرسه که به نظرت برسونم اینه که اینجانب نظر خاصی نرم فقط دختره رو بفرست تو آفتاب وایسه یکم برنزه شه کلی نظر بده ببین الان یه اشتباهی که داره اینه که این سنگی که توی دیوار به کار بردم خیلی بزرگ شده ، باید کوچیکتر بشه .... اشکالاتی شبیه این ...
نوشته اصلی توسط pirana دوستان دیگه سوبرا پیداتون نمیشه... بیاید بازی کنیم خب سرم این روزها کمی پر مشغله است ، وقت نی ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن