وسعت عشق پسران چنان وسیع است که اگر عاشق دختری شوندعاشقدوستانش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]می شوند!
وسعت عشق پسران چنان وسیع است که اگر عاشق دختری شوندعاشقدوستانش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]می شوند!
جواد خیابانی ازماموران نیروی انتظامی درخواست عاجزانه کرد
وقتی یک زن فاحشه را در خیابان دستگیر کردند [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] او زن خیابانی نگویند
یک حقیقت زندگی :هر چقدر به دیگران کمک کنی چند برابرش از جایی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] فکرشونمی کنی بهت کمک میشه .باور نمی کنی؟ شماره حساب منو یادداشت کن !!
غضنفر یه پازل رو بعد از 3 سال تموم می کنه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میگن یکم زیاد طول نکشید؟
میگه نه بابا روش نوشته 5 تا 7 سال!
ازتسمشس (Eztesmeshes) یعنی چه؟!واژه ای که یک مکانیک اصفهانی هنگام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پیداکردن تسمه اتومبیل به کار می برد!
شماره ناشناس
ناشناس: سلام خوشگله، دوست پسر داری ؟
-بله، شما؟
-من داداشتم ،صبر کن بیام خونه به حسابت میرسم .
شماره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بعدی:
-دوستپسر داری؟
-نهنه اصلا
-من دوست پسرتم ……واقعا که …:(
-عزیزم به خدا فکر کردم که تو داداشمی !!!
-خوب داداشتم دیگه ،صبر کن خونه برسم من می دونم و تو….
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 101 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 101 مهمان ها)