دوست دخترم باهام قهر کرده ! میگم عزیزم چرا باهام قهر کردی ؟؟
میگه من آبم با تو توو یه جوب نمیره
خو یکی نیس بگه دیوس من از کجا بدونم تو آبتو کدوم جوب میریزی ! آدرس بده من تعهد میدم آبم هر جوبی که تو بخوای بریزم
دوست دخترم باهام قهر کرده ! میگم عزیزم چرا باهام قهر کردی ؟؟
میگه من آبم با تو توو یه جوب نمیره
خو یکی نیس بگه دیوس من از کجا بدونم تو آبتو کدوم جوب میریزی ! آدرس بده من تعهد میدم آبم هر جوبی که تو بخوای بریزم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
روزی شیخ کاک الشیوخ شکرستانی، در حال خطابه ای، اندر محاسن میهمانی های عید نوروز و پرهیز از تجمل گرایی بودندی، که ناگه یکی از مریدان، مسئله ای پرسمان نمودند که آیا این ریزگردها بلا و معصیت است یا نی!
فی الحال شیخ، همچون کایکو سنگ بزرگی بلند نمودندی و بر سر آن مرید بخت برگشته کوفتندی، که همچون لواشک بر زمین چسبیدندی، و سپس بیان داشتندی که دیوث بحث رو عوض نکن.
با دختر همسايه آمون چند روز پيش تو خيابون سلام و عليك كرديم امروز اس داده فك كنم ازت حامله شدم.
منم محض خنده برا مادربزرگم خوندم اونم خيلي راحت گفت تو هم بهش اس بده بگو عزيزم اون سلامي كه من بهت دادم از پشت بود ببين با كي از جلو سلام عليك داشتي. يعني دندونام رفت تو حلقم از حاضر جوابي مادربزرگم
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮمو ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻫﯽ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﺩ...
.
.
ﺑﺶ ﮔﻔﺘﻢ ﭼﻪ ﻣﺮﮔﺘﻪ ﭼﺮﺍ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﻧﯽ؟؟؟
.
ﻣﯿﮕﻪ: ﺍﻟﮑﯽ ﻣﺜﻼ ﮐﯿﺮﺕ ﮐﻠﻔﺘﻪ :))))
.
ﯾﻌﻨﯽ ﮐﯿﺮﻡ آب شد از ﺧﺠﺎﻟﺖ... بیشعور :|
دعاى تحويل سال94:
يا ابولحسن روحانی
يا مخرب تحریم و ارز و دلار
يا مدبر دولت تدبیر و امید واهی
يا مسبب کلید در داخل قفل خراب
يا مخالف الدین و الرفاه
يا پسته کيلویی 50 هزار
یا گوشت خر کیلویی 30 هزار
حول حالنا الی ضد حال
سبد کالا هم که به ما نداد...
زهر مار باد عید و بهار
دولت اعلام کرده برای اختلاس بعدی پول کمه
لطف کنید هرچه سریعتر قبض های برق وآب وتلفن و … را واریز کنید
هم اکنون نیازمند یاری گرمتان هستی
خبر فوری
بالاخره مذاکرات ایران با پنج +یک به نتیجه رسیدن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..........
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تفاوت توالت ایرانی و فرنگی:
توالت فرنگی طوری طراحی شده است که شما پس از نشستن روی آن بدون کمترین فشاری عمل دفع را انجام میدهید. همچنین ساختار کاسه بگونه ای است که صداهای احتمالی تا 90% کاهش می یابد.
توالت ایرانی اساسا طوری طراحی شده که شما پس از نشستن از شست پا تا غده هیپوتالاموس در مغز احساس فشار میکنید. ساختار آن بگونه ای است که شما در شرایطی کاملا بی دفاع، در حالیکه رنگ چهره تان در حال تغییر از قرمز به سیاه میباشد((angry)(eek)(ohno)) بی اختیار اصواتی از قبیل سوت قطار(music)، بوق کشتی، سوت بلبلی(chick)، صدای انفجار بمب(bomb)،صدای شلیک کاتیوشا و خمپاره(rocket)، صدای آژیر آمبولانس (ambulance) و صدای پاره گی ناشی از فشار بیش ازحد(angrymark) را از خود ساتع مینمایید. همچنین بدلیل فرم خاص نشستن و جنس کاشیهای کف و دیوار، غالبا صدا بصورت اکو و با شدت بعضا تا 18 برابر تقویت میگردد.(trumpet)(microphone) محققین غربی بر این باورند که ایرانیان این ساختار هوشمندانه را صرفا با هدف نوبتی خنداندن یکدیگر و ایجاد فضایی شاد و فرحبخش در منازل خود ابداع و طراحی کرده اند.(happy)
والا من از موقعه ای که یادم میاد همین بوده ، هر ریییس جمهوری اومد تمام گرونیا رو بد بختیا رو انداختیم گردن ریس جمهور وقت ، قبلا به مموتی میگفتین الانم این بنده خدا ، مطمئنم نفر بعدی هم بیاد همین سبک جکها واسه اون طرف هم بیرون میاد ، مردم هم تمام مشکلات و گرونی میندازن گردن رییس جمهور وقت ؛ شاید که مشکل از جای دیگه باشه ...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)