نوشته اصلی توسط lolitasorosh میدونم رنگشو عوض میکنم که کسانی که دوس ندارن نخونن اخه خیلی سخته ان همه کلمات رو سانسور کردحوصله میخاد میفهمی حوصله خب عزیز من با همین فرمون بری جلو فردا در تاپیک تخته میشه که... خواهش میکنم پستای پیشین رو سانسور کن پس از اینم اگه خواستی جک بذاری بصورت عکس بذار که توی جستجو پیدا نشه
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss پیمون چرا صداش قطع شده ، فقط نیگامون میکنه پیمـــــــــــــــــان
Malware, mojtaba00222, Peyman, rebasss, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط pirana فقط با مهندس ها دوست شويد! اگرچه! دکترها خوب ميكنند، آشپزها سير ميكنند، آرايشگرها قشنگ ميكنند، رفتگرها تميز ميکنند، قنادها شیرین میکنند. باغبانها سبز میکنند. ولى فقط اين مهندس ها هستند که درست ميکنند! تو به کردن ادامه بده تا درست شی
8813222, Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط pirana آخه اینطوری میخوندم بیشتر حال میداد نمیخواستم درستشُ بدونم... اصن واسه همینه که من حسینُ خیلی دوست دارم... مـ*ـمـ.ـه تیر من کیــــــه؟ تو به نادونی خودت ادامه بده
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط pirana زنده باد مهــــندس حالا یکی دو سال سخت نگیر 4 سال و دو ماه و 17 روز
نوشته اصلی توسط pirana خب عزیز من با همین فرمون بری جلو فردا در تاپیک تخته میشه که... خواهش میکنم پستای پیشین رو سانسور کن (نمیتونم)پس از اینم اگه خواستی جک بذاری بصورت عکس بذار که توی جستجو پیدا نشه کی تختش میکنه
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
Coming Soon http://www.musicbaran129.org
8813222, alijoon13, Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
تالبداذتمکج
نوشته اصلی توسط tttt اقایانا دمتون گرم خیای خندیدیم فدااا عزیز نوشته اصلی توسط pirana [/COLOR][/RIGHT] [/COLOR][/SIZE][/URL]این جا موند شیخ با تمام از هم گسستگیش جا نمیزاره ، ببین بقیه دیگه چقدر گسسته هستن نوشته اصلی توسط lolitasorosh کی تختش میکنه صاحب موزیک باران
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana, rr.braveboy
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن