نوشته اصلی توسط Malware منم واسه همین پرسیدم که ببینم دلیل این همه خوشحالی چیه. به نکته ضخیمی اشاره کردی موتوشکرم
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen عوضِ نوش جون گفتنشونه میلاد شام شنیسل بود با آش گوجه و سالاد اندونزی نوش جون. نفهمیدم چی بود. یه نفر با رسم شکل غذا ها رو بگه چی بود.
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen من اونو نمیخورم اما بادمجونو کبابیش میکنم دوتا تخم مرغم میزنم تنگش میشه میرزا قاسمی فرآورده های بادمجون را از آتریسا بخواهید خب از اول میگفتی میرزا قاسمی بلد بودیم چیه
نوشته اصلی توسط Malware منم واسه همین پرسیدم که ببینم دلیل این همه خوشحالی چیه. خوشحالیش واسه سالادش بود چون خودم درست کردم
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana البته ایشون پوریا جون هستن ولی تو این همه رو با هم خوردی اسهال نشی امشب آهان اون میلاد قرار بود اسم من باشه! من فکر کردم یه قسمت از اسم غذاست. خب دیگه نمیخواد با رسم شکل توضیح بدین، فهمیدم.
منم نون پنیر خوردم
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana البته ایشون پوریا جون هستن ولی تو این همه رو با هم خوردی اسهال نشی امشب واقعا؟ من همیشه فکر میکردم اسمش میلاده اقا پوریا من شرمنده تو منو نمیشناسی؟ من میخورم اون همه رو اخه؟
نوشته اصلی توسط Malware نوش جون. نفهمیدم چی بود. یه نفر با رسم شکل غذا ها رو بگه چی بود. بهترین رسم ها را از من بخواهید
نوشته اصلی توسط Lost Queen خوشحالیش واسه سالادش بود چون خودم درست کردم مرحبا.
نوشته اصلی توسط Malware نوش جون. نفهمیدم چی بود. یه نفر با رسم شکل غذا ها رو بگه چی بود. خیلی ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 175 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن