بابام اومده میگه چرا این سشواره باد نداره?!!
منم گفتم: فک کنم پنچر شده !
الان داریم میریم دکتر که سشوارو از تو حلقم بیاره بیرون
بابام اومده میگه چرا این سشواره باد نداره?!!
منم گفتم: فک کنم پنچر شده !
الان داریم میریم دکتر که سشوارو از تو حلقم بیاره بیرون
سعدی یه جوری گفته
"ای ساربان آهسته ران" که هرکی ندونه فکر میکنه شترا 180 تا میرفتن!
شيرازيه ديگه! سرعت شتر
واسش زياده!!!
ﭘﺸﺘﮏچیست:فنی است که کودکان برای خودنمایی جلوی مهمان انجام داده و پس از گ وز یدن متواری میشوند
روزی باد به آفتاب گفت: من از تو قوی ترم.
آفتاب گفت: چگونه؟
باد گفت آن پیرمرد را میبینی که کتی بر تن دارد؟ شرط میبندم من زودتر از تو کتش را از تنش در می اورم.
آفتاب در پشت ابر پنهان شد و باد به صورت گردبادی هولناک شروع به وزیدن گرفت. هرچه باد شدید تر میشد پیرمرد کت را محکم تر به خود می پیچید....
سرانجام باد تسلیم شد.
آفتاب از پس ابر بیرون امد و با ملایمت بر پیرمرد تبسم کرد و طولی نکشید که پیرمرد از گرما عرق کرد و پیشانی اش را پاک کرد و کتش را از تن دراورد.
در ان هنگام آفتاب به باد گفت .......
دوستی و محبت قوی تر از خشم و اجبار است.
در مسیر زندگی گرمای مهربانی و تبسم از طوفان خشم و جنگ راه گشا تر است.....
زندگیتان سرشار از مهربانی و تبسم
پیام سردار پهلوان مدیر عامل پدیده شاندیز :
اینقدر ملت مابی دقت هستن ..!!!
ما از اولش توی تبلیغاتمون میگفتیم:
شهر «رویایی» پدیده...!!!
شماها فکر کردین واقعیه.!!!
به دنیا گفتم بزن کنار میخوام پیاده شم
چقدر میشه
..
..
..
..
..
پرسید کجا سوارشدی؟
گفتم:دهه شصت !!!!
گفت:برو داداش یه صلوات بفرس ما از بدبختا پول نمیگیریم!!!!
✍ از باباکـرم چه میـدانید..؟!
باباکـرم شخصی بوده ازلاتهـای قـدیم
به اسم رسمی کـرم کـریمی
قصاب محله بوده در خيابان سيروس ( بوذرجمهري )
وهمه از او حساب میبردند.
وقتی از کوچه پس کوچه های محله گذر میکرده
بچه های فقیر ویتیم وبیچاره ای در طول مسیرش بودند
که هر روزه به آنها کمک میکرد و با یک آبنبات آنها را خوشحال میکرد،
طوری شده بود که این بچه ها اورا دوست داشتندو باباکـرم صدا میکردن!
وهر وقت از دور میآمد،بچه ها باشادی دست میزدند وصدا میزدن:
باباکـرم.. باباکـرم...
و آقاکـرم قصاب هم برای خوشحال کردن بچه های فقیر
باحرکت سر وگردن و نیز با حرکت دست
(مدل بابا کـرم امروزی) از کنار آنهامیگذشت،
بعـدها درکاباره ها با اضافه کردن حرکات دیگر،
حرکات باباکـرم را تکمیل، وتا هم اینک ماندگار
واز رقصهای بنام ایرانی باقی ماند.
منبع: کتاب طهـران قـدیم"
بیخود میرید مهندسی سخت افزار میخونید من الان اینجا با لگد کوبیدم تو پرینتر درست شد.
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
در حال حاضر من فقط شرایط ازدواج با دختر شماعی زاده رو دارم
اون بزرگوار میفرمود :
دوماد ما باید شازده باشه
عاشقونه دلو باخته باشه واسه دختر دل نازک ما دو سه میلیونی اندوخته باشه
بَختَك چيست؟ بختك به حالتى ميگويند كه فرد درحالي كه درخواب عميق است، ناگهان بيدارشده و احساس ميكند چيزى رو قفسه سينهاش سنگينى ميكند (معمولا حس ميكند موجودى روى سينهاش نشسته است) و به هيچ وجه نميتواند بدنش را تكان بدهد تا آن موجود را كنار بزند! فرد ابرازميكند كه كاملا به محيط اطرافم آگاه بودم اما اصلا نميتوانستم تكان بخورم! گاهى فرد صداهايى را نيز ميشنود و حتى چيزهاى عجيبي ميبيند! درمواردى فرد حس ميكند كه موجود ديگرى هم دراتاق حضور دارد! يا حتى احساس ميكند كه درحال خارج شدن از جسم خود است!! اينها موارديست كه افراد براى توصيف بختك به كار ميبرند...! اماحقيقت ماجرا چيست؟ درپزشكى به اين حالت فلج خواب (sleep paralysis) ميگويند! اين يك اختلال شايع خواب است كه ٢٥٪ انسانها درزندگى آن را تجربه كردهاند! درحالت عادى وقتى بدن شما وارد فاز عميق خواب ميشود (فاز rem) شروع به ديدن رويا ميكند! به طور طبيعى دراين فاز، فرماندهى مغز از روى بدن برداشته ميشود و پيغامى از مغز به عضلات نميرسد! دليل آن هم مشخص است! شما وقتى خواب دويدن ميبينيد، نبايد پيغام از مغز به عضلات برسد وگرنه حين خواب ازجايتان بلند ميشويد وشروع به دويدن ميكنيد در اتاقتان!! وقتى هم كه رويا به پايان ميرسد و فرد از فاز عميق خواب خارج ميشود، بلافاصله مغز كنترل بدن را مجدد دردست ميگيرد! اما در افرادى كه فلج خواب دارند، اين نظم بهم ميريزد و وقتى كه ازخواب عميق خارج و درحال بيدار شدن هستند، هنوز كنترل مغز به روى عضلات برنگشته است! لذا فرد بيدار است و تمام حواسش كارميكند اما نميتواند تكان بخورد!! و اين حالت چند ثانيه يا حتى دقيقه طول ميكشد كه به آن فلج خواب ميگويند. علت فلج خواب(بختك) چيست؟ خستگى روزانه! اضطراب زياد در زندگى، داروهاى خواب آور، برخى آنتى هيستامينها، غذاى زياد قبل خواب، كم خوابي! ترس، نوشيدن زيادِ كافئين درمان اين مشكل چيست؟ اولا بدانيد بختك هيچ خطرى ندارد! نه خطر جسمى و نه روحى! در لحظهاى كه دچارفلج خواب(بختك) شدهايد، سعى كنيد روى يك نقطه از بدنتان (مثلاانگشت شصت دست راست) متمركز شويد و فقط آن نقطه را تكان دهيد! بلافاصله مشكل برطرف خواهد شد. براى تكرارنشدن اين مشكل سعى كنيد: ورزشهاى منظم در روز انجام دهيد، استرس واضطرابتان راكاهش دهيد! قبل خواب زياد چاى ننوشيد، كمتر غذا بخوريد، طاقباز نخوابید اگر می خواهید که واریس نگیرید قبل از خارج شدن از حمام، روی کف و ساق پایتان، آب سرد بگیرید. چون به خاطر گرما و بخار حمام، خون زیادی در پاها جمع می شوند و آب سرد، مجددا" این خون مازاد را از پاها، به بالای بدن منتقل می کند. مزیت دیگر گرفتن آب سرد بر روی پاها، بسته شدن سینوس های سر و آماده شدن بدن برای مواجه شدن با سرمای خارج حمام است و همین کار باعث کاهش سرماخوردگی می شود........................ حالا میفهمم چراتوحمومای قدیمی دم درب خروجی حوض آب سرد بود....
در حال حاضر 188 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 188 مهمان ها)