نوشته اصلی توسط rebasss ما بریم دیگه دوستان ؛ الان منچستر به من نیازمنده ؛ شبتون آروم دوستام به سلامت داییِ خوشگله شبت پر از ستاره فردات پر از دلخوشی و پول
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware چرا میخوای کانون گرم خونوادش رو از هم بپاشی. بزار در صلح زندگی کنن. اتفاقا اینطوری خوب داغ میشه تو این چیزا رو نمیدونی دهه هشتادی
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 با تشکر... تلافیِ ای دی لاین ندادم رو میکنه
نوشته اصلی توسط Peyman یه طوری گازش بگیر که براش خاطره بشه نه دیگه... اونطوری نه که دیگه بچه جرات نکنه بیاد سمتت
نوشته اصلی توسط tandis_m اتفاقا 5 تا 8 انزلي هستيم خب خدا رو شکر ... انزلی تا اینجا راه زیاده ...
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط Lost Queen تلافیِ ای دی لاین ندادم رو میکنه اصن چه ربطی داره؟؟؟؟
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m روزي 75 تومن من 50 میگیرم! آتیش زدم رفت
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اصن چه ربطی داره؟؟؟؟ نداشت؟
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo به شیخ گیر میدی؟؟؟ یه خارک واسه ما نیاوردی! امسال به شخصه میارم تقدیم میکنم دیر گفتی خب دیگه فصلش نبود... اون موقع دیگه هرچی خارک و رطب میخواستن پیدن باقی ـشو میذارن که خرما شه
نوشته اصلی توسط pirana نه دیگه... اونطوری نه که دیگه بچه جرات نکنه بیاد سمتت من بلایی سرش آوردم که وقتی خوابم میاد یه بلایی سرم میاره ، مثلا یه کشیده ی آب نکشیده میزنه یا اینکه جتف پا میپره رو شکمم وقتی هم که بیدارم مظلوم میشه ، طوری که دل آدم واسش کباب میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن