نوشته اصلی توسط Lost Queen نداشت؟ من بیخیالش شدم... تو چرا نشدی؟؟؟
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana امسال به شخصه میارم تقدیم میکنم دیر گفتی خب دیگه فصلش نبود... اون موقع دیگه هرچی خارک و رطب میخواستن پیدن باقی ـشو میذارن که خرما شه مرسی. شوخی بود راضی به زحمت نیستیم!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss ما بریم دیگه دوستان ؛ الان منچستر به من نیازمنده ؛ شبتون آروم دوستام بازی خوش. نوشته اصلی توسط pirana مگه تو نبودی گرافات میخواستی؟ از صابر خواستم نه تو. اونم گرافات نخواستم فقط یه عکس از صابر خواستم در حالی که داره به 67 روش آنگولایی هاجسون گرافات به اون بچه میده، بهم بده. نوشته اصلی توسط pirana اتفاقا اینطوری خوب داغ میشه تو این چیزا رو نمیدونی دهه هشتادی اصنم نمیشه. بیا یه دهه دیگه بزار روش ما رو بفرس 90.
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m نه يكي گفت بعد عيد بگير كه بازار از اين داغي بيوفته حالا براي عيدي بهشون پول ميدم بعد عيد گوشي ميگيرم براشون دوستم فروشگاه زده خواستی بگو سفارش کنم خوب حساب میکنه
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 من بیخیالش شدم... تو چرا نشدی؟؟؟ مجی دارم شوخی میکنم به جونِ اتریس
نوشته اصلی توسط tandis_m الهييييييييييييي دلت برام سوخت؟ ما کتک خوردیم اینطوری بار اومدیم... کتک خیلی موثرِ... کتـــــــــــک میگی نه از مهندس احسان بپرس
نوشته اصلی توسط Lost Queen چهارشنبه میرم تا جمعه هستم مجی که اصن ..... خوش بگذره... آذوقه ببر همراهت
نوشته اصلی توسط Lost Queen مجی دارم شوخی میکنم به جونِ اتریس خب ندادی دیگه بیخیالش شو حالا
شب همگی خوش
نوشته اصلی توسط Malware به قول صابر چی درازی زبون داری، بیار واست کوتاش کنم. بیا وایبر بدم کوتاش کنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 74 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 74 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن