نوشته اصلی توسط tandis_m خوب من خوابم نمياد الان خوابت نیاد ... نگفت بگیری بخوابی که ... تعداد بچه ها زیاد شده ، پتو کم میاد .. شب سردت میشه ...
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman اونو که دیشب دختر مینا خانم روش کار خرابی کرد فرستادنش برای شست و شو ... گفتم دخترم كوچيكه نگفتم نوزادِ كه
یکی هم پیدا نمیشه اینو برام بخره یکم انگیزه ی زندگی پیدا کنم
نوشته اصلی توسط Peyman اونو که دیشب دختر مینا خانم روش کار خرابی کرد فرستادنش برای شست و شو ... من اون پتو رو میخوام امشب
نوشته اصلی توسط Peyman خوابت نیاد ... نگفت بگیری بخوابی که ... تعداد بچه ها زیاد شده ، پتو کم میاد .. شب سردت میشه ... راست ميگي فعاليت كم شده تايپيك سرد شده
نوشته اصلی توسط tandis_m خوب من خوابم نمياد الان پس منو بزار رو پاهات بخوابم مینا جون
نوشته اصلی توسط tandis_m گفتم دخترم كوچيكه نگفتم نوزادِ كه خب دیشب پتو رو تحویل گرفتن ، صبح آوردن که مجبور شدیم بفرستیمش شست و شو .... فکر کنم باهاش دماغشو پاک کرده بوده ....
نوشته اصلی توسط Lost Queen من اون پتو رو میخوام امشب فکر نکنم توی انبار باشه ولی باز یه نگاه میندازم
نوشته اصلی توسط Peyman یکی هم پیدا نمیشه اینو برام بخره یکم انگیزه ی زندگی پیدا کنم خطت خوبه؟ خط نويد كه خوبه
نوشته اصلی توسط tandis_m راست ميگي فعاليت كم شده تايپيك سرد شده آخر ساله ... هر کس به طریقی گرفتار است
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن