مرد بزرگ وقار دارد اما متکبر نیست و مرد کوچک تکبر دارد ولی وقار ندارد
مرد بزرگ وقار دارد اما متکبر نیست و مرد کوچک تکبر دارد ولی وقار ندارد
هر کس به فکر تغییر جهان است. اما هیچ کس به فکر تغییر خویش نیست.
تنت که در اغوش دیگری باشد و دلت جای دیگرهــــــــــــزار خطبه هم
بخوانند خیانت اســـــــــــــت......!
الان ظریف داره آهنگ دارم میرم به تهران اندی رو گوش میکنه،نتانیاهو و شریعتمداری هم تیغ آخر مجید خراطها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از توافق هسته ای ایران با 1+5
از فردا
ادامه ی سریال فاطما گل رو از شبکه ۳سیما ببینید
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
ولی تنها کسی که تو کل سريالهای جم تی وی بعد سک س حامله نشد فاطما گل بوده ها
کريم چطور نفهميده اين نازاست؟
هان هان هان؟؟؟
سلام من پسری هستم ۲۹ ساله و مجرد هستم قبلا خیلی کف دستی میزدم(ج.لق) ولی الان دو ساله که ک.وس مصنوعی گرفتم و با اون روزی دو بار س ک س میکنم و خیلی ازش راضی هستم و دوسش دارم سوالم اینه اگه زن هم بگیرم مثل سیمین بهم حال میده یا ناز میکنه لطفا جواب مادرق.حبه ای بهم;ندین.
1- خانواده نداشتت در جریان این جل.قات هستن آقای جل.قی؟!**
2- سیمیییییییین؟؟! مادر قهوه واسش اسمم گذاشتیییییی!!*
خارمادرتو یه جا گای یدم با این تخیلت*
3- زن نگیر چون ب گا میره چون تحمل کمر فولادی تو دیوسو نداره با سمین به زندگیت ادامه بده*
4- راستی سیمین خانومو کجا گرفتیش چند گرفتیش لطفا واسه منم ایمیل کن میخوام*
5-واست س.اکم میزنه یا فقط میده*
6- برو سیمینو با نفت آتیش بزن بیا یه ماده خر می*شناسم اونو بگا بزار حداعقل یه حرومزاده از خودت داشته باشی*
7- ک.وسکش مگه توو کدوم بیابون گیر افتادی اینهمه ج.لق میزنی**
از
8- فرداشب واسه شام با سیمین خانوم تشریف بیار خونه من به صرف کیی.ییییییییر! دیووووووس منم سیمین میخوام**
9- کو سکش زودتر میگفتی
10 ساله دارم کیسه فریزر و آب گرمو میگام*
10- خییییلیییی دیوسییی*
یک مهندس به دلیل نیافتن شغل یک کلینیک باز می کند با یک تابلو به این مضمون: درمان بیماری شما با 50 دلار. در صورت عدم موفقیت 100 دلار پرداخت می شود."
یک دکتر برای مسخره کردن او و کسب 100 دلار به آنجا می رود و می گوید: من حس ذائقهء خود را از دست داده ام. مهندس به دستیار خود می گوید: از داروی شماره 22 سه قطره. دکتر دارو را می چشد اما آن را تف می کند و می گوید این دارو نیست که گازوییل است!
مهندس می گوید شما درمان شدید! و 50 دلار می گیرد.
چند روز بعد دکتر برای انتقام بر می گردد و می گوید که حافظه اش را از دست داده است. مهندس به دستیار خود می گوید: از داروی شماره 22 سه قطره. دکتراعتراض می کند که این داروی مربوط به ذائقه است و مهندس می گوید شما درمان شدید و 50 دلار می گیرد.
به عنوان آخرین تلاش دکترچند روز بعد مراجعه می کند و می گوید که بینایی خود را از دست داده است.
مهندس می گوید متاسفانه نمی توانم شما را درمان کنم، این 100 دلاری را بگیرید! اما دکتر اعتراض می کند که این ,یک۵۰دلاری است. مهندس می گوید شما درمان شدید و 50 دلار دیگر می گیرد.
هیچ وقت کسایی رو که ریاضیات خوندن دست کم نگیرید
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 50 مهمان ها)