[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
چک خوبه ولی همونقدر که خوبه دشمن آدم هم هست
ولی پدرم الان با توجه به تجربه ی بازارش چک میده ، مثلا برای اسفند حدود 10 تومن چک داده بود ، اونم آخرای ماه ، ولی بعد عید بیشتر چکاش رو میده برای آخرای خرداد ... اون بیشتر مردونه کار میکنه ، قبلا زنونه هم میاورد ولی خودت هم میدونی که زنونه خیلی زود سلیقه ها عوض میشه و جنساتو کسی نگاه نمیکنه ... برای همین تقریبا زنانه رو جمع داره میکنه و بیشتر مردانه میاره
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
سالها دل طلب جام جم از ما ميكرد، شرق ميخواند و با كيهان شيشه را ها ميكرد
آره باید با توجه به بازار چک رو کشید ، بی گدار نباید به آب زد
منم خودمو راحت کردم چک نمیکشم راحتترم.
حداقل اگه یه وقت بازار خراب بود خیالم نیست که چک دارم و مجبور بشم آتیش بزنم و اینا ...
آره منم زنونمو دارم جمع میکنم ، مردونه بهتره ؛ زنا اصن اعصاب آدمو خط خطی میکنن یه چی میخوان بخرن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدرستون وای فای داره
زمانه ما مدرسمون بلندگو نداشت مدیر با این بلندگو دستی ها حرف میزد
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 52 مهمان ها)