نوشته اصلی توسط mojtaba00222 همون خودت و حسین با نوید برید بسه از اول تو این بحث رو شروع کردی.. ته دلت مونده بری مکه بعدشم من ایجنت صابرم.. فقط میخوام یکی رو بفرستم باهاش بره
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR زودتر فقط.. میخوام با مامورای فرودگاه جده هماهنگ کنم اره هماهنگ کم حتما باشن
Malware, MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR از اول تو این بحث رو شروع کردی.. ته دلت مونده بری مکه بعدشم من ایجنت صابرم.. فقط میخوام یکی رو بفرستم باهاش بره نه دادا قربونت همون نوید باش بفرست
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اره هماهنگ کم حتما باشن کالیبراتونو بدین فقط که ناهماهنگی به وجود نیاد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی دهنت من میام با شما سلفی میگیرم این دری وریایی که ما اینجا میگیم از جکا کمتر نیست تو بیا ، هر جای شیخو که دوست داشتی بگیر آره والا ، تمام حال این تاپیک به همین کنار شما عشقیا بودن هستش دم همه هم گرم که جنبشون صد برابر منه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نه دادا قربونت همون نوید باش بفرست تو شیخ مجمع هستی.. اندرز بده به نوید
نوشته اصلی توسط rebasss تو بیا ، هر جای شیخو که دوست داشتی بگیر آره والا ، تمام حال این تاپیک به همین کنار شما عشقیا بودن هستش دم همه هم گرم که جنبشون صد برابر منه شیخ که جا زد... باید شورتشو بگیریم بریم تو عمود اینجایی
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط MaMaTiR زودتر فقط.. میخوام با مامورای فرودگاه جده هماهنگ کنم حسین دقیق امار بگیر همون دو نفر حتما باشنا ، میخوام واسه شیخ یه سورپرایز بخاطر موندنی بسازم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو شیخ مجمع هستی.. اندرز بده به نوید اون خودش بلده احتیاجی به من نیس
نوشته اصلی توسط MaMaTiR کم الکی نیست که!!.. مهندسی خونده ناسلامتی به نوید رکب بزنین ، بگین تو فرودگاه جده یه ماشینایی هست که عامریکا نداره همینو بگین کافیه ، کـــ.ون که سهله ، نوید واسه ماشین سرشم میده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 96 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 96 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن