نوشته اصلی توسط mojtaba00222 خب رسیدم بهتون حالا برم دو تا اتک بزنم ببینم دنیا دست کیه خوشت میاد بهت اتک بزنن؟ چرا به ضعیف تر از خودت رحم نمیکنی و دلشو میشکونی بهش حمله میکنی ها؟ خونخوار یه بازی ارزش دل شکستن رو نداره
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
cherry, Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss خوشت میاد بهت اتک بزنن؟ چرا به ضعیف تر از خودت رحم نمیکنی و دلشو میشکونی بهش حمله میکنی ها؟ خونخوار یه بازی ارزش دل شکستن رو نداره خو عوضی از من قوی تر هم منو میترکونه من حرفی زدم؟؟؟؟
Malware, MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss شیخ میاد الان با تنی خسته کوفته میخواد 40 ، 50 صفحه که نبوده رو لایک بکنه ، شیخ همینجوریم دوست داریم نمیخواد خودتو خسته کنی موافقم... خودتو خسته نکن مجتبی بخواب ماساجت بدیم
cherry, Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss من که فقط گزینه ی درخواست بی شرمانه رو روی میز گذاشتم ، چیزه دیگه ای به ذهنم نمیاد از شما چه پنهون فکرم منم جای دیگه پر نمیکشه
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
الان اين خانمها مادراشونن ؟ يني الان خوشحالن عروسي پسراشونه؟ حالم بد شد
cherry, Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, sam763, yasin6
نوشته اصلی توسط pirana از شما چه پنهون فکرم منم جای دیگه پر نمیکشه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss براي اولين بار ، نوید اینا و دارو دسته پزشکی مهندسی ، برای درمان اسهال ازطب سوزنی استفاده كردند!!! آنها در این روش ، کــ.ون مریض را كامل دوختند ...
نوشته اصلی توسط Peyman مردم مهاباد با شعار "مهاباد، اصفهان نیست" هتل شهرشون رو آتیش زدن. حالا اصفهانی ها برن با شعار "اصفهان، شیراز نیست" سی و سه پل رو آتیش بزنن جریان چی چیه؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 من ازت طلب بخشش میکنم میخواستم یه شب بیرون خونه نخوابی... حالا که خوابیدی دیگه هر شب برو همونجا خوش اومدی عزیزم
نوشته اصلی توسط tandis_m الان اين خانمها مادراشونن ؟ يني الان خوشحالن عروسي پسراشونه؟ حالم بد شد شایدم عمه هاشونن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 71 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 71 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن