[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
من هرسال میرم نمایشگاه کتاب دنبال کتابی میگردم که هم بارعلمی داشته باشه و هم از نظر احساسی،ادبی و زیبایی غنی باشه.حالا چه بهترکه دندونم نزنه
آقا امسال این برنامه های مربوط به نمایشگاه کتاب دوربیناشونو گذاشت صاف جلوی در این سالنا
خلاصه مواظب باشین فک و فامیل اسمس تبریک نفرستن
واقعا خاک بر سرش که اینو ول کرده رفته ....
[QUOTE=Lost Queen;362463]
رو هاتبرد تنظیم کرده !![]()
دقايقى تو زندگيم هست كه دلم برات انقد تنگ ميشه كه ميخوام تو رو از توى روياهام بيرون بكشمُ توى دنياى واقعى با تموم ووجود بغلت كنم.
دقايقى تو زندگيم هست كه دلم برات انقد تنگ ميشه كه ميخوام تو رو از توى روياهام بيرون بكشمُ توى دنياى واقعى با تموم وجود بزنم صدا سگ بدی
[QUOTE=ehsansalehi;362781][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف که خانمها قدر این موجود تحصیلکرده دوست داشتنی رو نمیدونن !
یه کف قشنگ به افتخار این راست قامتان بی ادعا![]()
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)